V listopadu 2020 se Brooklinn Khouryové obrátil život o 180°. Den před tím, než měla natáčet novou reklamu, vyrazila pohledná dívka ven se svou sestřenicí a jejím šestiletým pitbullem Dieselem. Nakonec skončili u Brooklinn doma, aby se v parném počasí trochu ochladili. Pes ale z ničeho nic na Brooklinn vystartoval a zakousl se jí do obličeje. „Visel mi z pusy,“ popsala pro Inside Edition. 

V prvotním šoku vůbec nevěděla, jak rozsáhlá její zranění jsou... Když se ale dozvěděla nevyhnutelnou pravdu, že jí pes utrhl celý ret i s částí obličeje, skoro se zhroutila. Nakonec nicméně vyhrál její nezdolný optimismus.

Během následujících dvou let absolvovala už šest operací, z nichž některé trvaly i 20 hodin. S pomocí chirurgů se jí daří čím dál víc navracet ke svému původnímu já. „Stačí si připomenout, že to, co vidím v zrcadle, není konečný produkt,“ říká o tom, jak zvládá krizové chvíle. 

S náročnou situací se Brooklinn skvěle poprala. Aktuálně je šťastně zadaná s novou přítelkyní, profesionálně skejtuje a stále se věnuje i reklamnímu focení. O své cestě pravidelně informuje na sociálních sítích, a dodává tak odvahu i motivaci jiným. 

Video
Video se připravuje ...

První transplantace jater od žijícího dárce dospělému příjemci proběhla v IKEM. IKEM

Fotogalerie
58 fotografií