Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muže (54) trápila samota: Teď řádí se sexuální pannou, do které se zamiloval!

Autor: rix - 
11. ledna 2023
10:55

Roda (54) z Austrálie trápila samota. Když už si konečně našel dívku, bydlela 5000 kilometrů daleko. Řekl si dost a rozhodl se se svou životní situací jednou provždy zatočit. Za zhruba pětašedesát tisíc korun si pořídil umělou sexuální pannu! 

Za vše podle Australana mohla epidemie covidu-19. Od té doby o pořádnou ženu nezakopl. „Můj domov se stal velmi prázdným. Můj život neměl náboj,“ zoufal si muž, který se podle svých slov dva roky nedotkl opačného pohlaví. „Všechno to najednou bylo tak vzdálené,“ popsal své pocity. A románek po internetu s tisíce kilometrů vzdálenou ženou jeho život rozhodně nenakopl. 

Video  Muž (54) dovádí se sexuální pannou.  - Karina_Luvly
Video se připravuje ...

Pak nastal v jeho životě obrat. Na internetu objevil komunitu, která se netají tím, že sdílí svůj život s umělými sexuálními pannami. Rozhodl se, že se dá na stejnou životní dráhu a jednu takovou si za v přepočtu zhruba pětašedesát tisíc korun pořídil. A ja se ukázalo, nic lepšího udělat nemohl. „Byl jsem z toho u vytržení,“ přiznal pro deník Daily Star.

Když žena jeho snů konečně dorazila, pojmenoval ji Karina Luvly. Do dívky se zamiloval. „Najednou jsem měl vedle sebe něco, co vyžaduje péči,“ popsal. Karině založil sociální sítě a koupil jí hromadu oblečení. Zážitky teď sdílí s ostatnímu muži, kteří přistoupili ke stejnému kroku. „Je hezké mluvit s někým se stejným zájmem,“ podotkl.

Došlo i na těžké situace. Především ve chvíli, kdy se chystal Karinu představit své pětaosmdesátileté mamince. „Zpočátku byla opravdu vyděšená a nechtěla se jí ani dotknout. Po čase se ale osmělila a dokonce ji šolíchala ve vlasech, bylo to zábavné,“ dodal Australan.

 

 

Kudlanda ( 12. ledna 2023 01:16 )

Proč ne? Jen ať řádí. Může řádit do aleluja. Hlavně, že je teď šťastný. Ta nepřemýšlí, nic po něm nechce a co chce on po ní bez odmluv dostane. Tak to má rád. Na to živou nenajde.

baronessa ( 11. ledna 2023 19:46 )

No fuj. To musí být jako sex s mrtvolou.

Zobrazit celou diskusi