Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

TikToker natáčí svoji práci na letišti: Ve videích ukazuje prostory, kam se běžný cestující nikdy nepodívá

Autor: štt - 
7. prosince 2022
22:15

Při cestování letadlem většina lidí stráví čas ve společných prostorách. Někteří odvážlivci požádají letušku, zda se nemohou podívat do pilotní kabiny. Ovšem v letadle je daleko víc míst, která obyčejný cestující neuvidí. Pracovník na letišti na TikToku představil svou práci. Pomocí přepravního pásu ukládá zavazadla do nízkého prostoru, který se nachází na dně trupu.

Letět poprvé letadlem je pro mnohé zážitek na celý život. Těm, kteří často využívají leteckou dopravu, pocit zcela zevšední. Některé dokonce začne kvůli dlouhým hodinám čekání na letištích, malým sedadlům v letadle štvát.

I proto si někteří rádi připlatí a několikahodinové lety stráví v exkluzivnějším prostředí baru nebo soukromých kupé. Luxusní zážitek pak sdílí na sociálních sítích, aby se odlišili od ostatních. Existuje však místo, kam se nikdo nedostane, ani kdyby si sebevíc připlatil.

Letecký pracovník, který na TikToku vystupuje pod přezdívkou Dj Sugue, se natáčí během svého běžného pracovního dne. Úspěch zaznamenala videa z nákladních prostorů, v nichž pomocí přepravního pásu úhledně vyskládává jednotlivá zavazadla, informoval Daily Star.

Až nepříjemné pocity může vyvolat velikost celého prostoru, který je pro člověka poměrně úzký. Lidé v komentářích tento pocit mezi sebou sdíleli. „Přestávám dýchat, jen to sleduji,“ napsal kdosi. „Představte si, že by tam na vás zapomněli,“ popohnal strach druhý.

Dj Sugue ve videích dál vysvětluje, že například cestujícím s přednostními letenkami jsou jejich zavazadla uložena jako poslední, aby mohla být odbavena jako první. Takže pokud chcete stihnout navazující let, je dobré si připlatit.

Video  TikToker seznamuje lidi se svou prací na letišti.  - TikTok
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi