Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlatá mládež ze Švýcarska dráždí na instagramu luxusním životem: Rolexky skončily v záchodě?!

Autor: rc - 
21. listopadu 2022
05:00

Užívají si radovánek na luxusní jachtě, dostávají mercedes k narozeninám a nakupují takřka každý den! Nestydí se prý ani dokonce hodit hodinky značky Rolex do záchodu?! Takový je životní styl zbohatlických dětí ze Švýcarska. Jedním z takových děcek je i dvacetiletá Valentina Merizziová, která popsala, jaké je to vyrazit na nákupy, když nemáte omezený rozpočet!

Rodačka ze švýcarského Curychu Valentina Merizziová se v životě nemusí nikterak omezovat. Dvacetiletá blondýnka neví co s penězi. K osmnáctým narozeninám od svého táty dostala luxusní mercedes a za to, že odmaturovala, jí na účtu přistála ohromující částka. Na nákupy si může zaletět do jakékoliv metropole chce. Jak uvedla pro deník Blick, na hlavní nákupní třídě v Curychu Bahnhofstrasse je jako doma.

Osobní nákupní poradce

V obchodech, jako je Gucci, Prada či Louis Vuitton, už ji znají a má tam dokonce své osobní nákupní poradce, kteří jsou připraveni jí splnit každé přání. Poté, co do obchodu vstoupí, nabídnou jí sklenku šampaňského a začnou ji obskakovat. Jak se Merizziová přiznala, nakupuje takřka každý víkend. „Užívám si svůj život v luxusu. Byla by škoda, kdybych to neudělala,“ přiznala Merizziová.

Doma už má drahé hodinky Audemars Piguet a šperky od Cartiera. Se svou maminkou prý často létá na nákupy do Prahy, Nice nebo Mnichova. Oblíbeným městem je samozřejmě i módní Miláno, které navštívila i se svým bývalým přítelem Kimem. Společně se ubytovali v hotelu v elegantní obchodní pasáži Galleria Vittori Emanuele II. Přes den si užívali nákupy a po večerech naopak vynikající jídlo. Dopřávali si sushi, humra či ústřice.

Video  Zlatá mládež ze Švýcarska se na sociální síti chlubí luxusním životem. Do záchodu prý dokonce měli hodit Rolexky?!  - instagram/richkidsofswiss
Video se připravuje ...

Život v přepychu

Merizziová je jednou ze švýcarských dětí zbohatlíků, které mají na sociální síti instagram dokonce i svůj profil. Ten nenese jiný název než „Bohaté děti ze Švýcarska“. Profil sleduje víc než 27 tisíc lidí. Na fotografiích je vidět životní styl zlaté mládeže.

Obzvlášť se chlubí luxusními auty, dovolenými, na něž létají soukromými tryskáči, luxusními večeřemi či večírky, na kterých teče proudem šampaňské. Není výjimkou, když si dokonce fotí štos bankovek! „Moc dobře vědí, že žijí život, který si může dovolit jen málokdo. Proto to dávají na odiv na sociálních sítích a ukazují, že pocházejí z rodiny z vyšší třídy,“ uvedla Nina Hobiová z Federálního úřadu sociálního pojištění.

zuzakirsch ( 22. listopadu 2022 13:32 )

Vedle Babiše jsou to socky.

yarda ( 21. listopadu 2022 18:17 )

To musí být nějaké hodinky. Určitě jsou aspoň dvakrát rychlejší než ty obyčejné od Vietnamců. Ale určitě jsou vodotěsné, tak je stačí vylovit a opláchnout.

norissk ( 21. listopadu 2022 13:05 )

Proč by nás to mělo dráždit? A závidět? Ty jejich duté hlavy? Tihle smradi zbohatlíků nic jiného ani neumí. Školy a diplomy se jim koupí, ale pro reálný život jsou naprosto k ničemu.

Uživatel_5522193 ( 21. listopadu 2022 07:58 )

To je zase ubohý článek. Proč se tihle umělci neživí prací nebo nejdou pomáhat na Ukrajinu.

Zobrazit celou diskusi