Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Pár si zapomněl při milování zatáhnout žaluzie: Nejdřív se jim smála celá hospoda, teď i internet

Autor: štt - 
26. září 2022
20:24

Ne vždy si musíte objednat pálivé jídlo, aby vaše večeře byla dostatečně pikantní. To může potvrdit Kypřanka, které se během klábosení na baru naskytl zajímavý výhled. Pár v protějším hotelu si zapomněl zatáhnout závěsy a nechal se strhnout atmosférou horkého letoviska.

Tisíce uživatelů si na TikToku oblíbily pikantní video. Na sociální síť jej umístila uživatelka s přezdívkou nodyyy77, napsal Daily Star. Žena si zašla do své oblíbené restaurace, když se jí z okna naskytl výhled, který musela natočit.

Na videu lze slyšet noční ruch a klábosící lidi. Za nic netušícím barmanem se však odehrává scéna jak vystřižená z pornofilmu. Pár z protějšího bytového domu se pustil do divokých sexuálních hrátek, ale už zapomněl zatáhnout závěsy.

Scéna je o to vtipnější, že dovádějící milenka po celou dobu točí nad hlavou kusem dlouhé látky. Nody k videu připsala pouze krátký popisek: „Tohle se může stát jedině na Kypru,“ a několik smajlíků.

Na TikToku je obecně zakázáno sdílet videa s explicitním sexuálním obsahem, ale v tomto případě si kontrolní systém ničeho závadného nevšiml. A to je dobře, protože u videa se stihly zasmát stovky tisíc lidí, kteří nezapomněli vtipkovat v komentářích.„Prožívá svou životní jízdu,“ neodpustil si jeden uživatel. „Třeba jen tančí,“ napsal druhý. Záhadou zůstává, proč a čím žena po celou dobu točí nad hlavou.

Video  Ženě se při večeři naskytl neobvyklý pohled.  - TikTok
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi