Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Operátorka Jana pomohla s překotným porodem malé Patricie: Rodina připravila dojemné setkání

Operátorka Jana pomohla s překotným porodem malé Patricie: Rodina připravila dojemné setkání
Operátorka Jana pomohla s překotným porodem malé Patricie: Rodina připravila dojemné setkání  (Autor: ZZS Pardubického kraje)
Autor: jel - 
5. září 2022
20:09

Operátorka pardubické záchranky Jana koncem února při noční službě pomohla  rodičům s překotným porodem. I díky její pomoci byla malá Patricie na světě ještě před příjezdem sanitky. Rodina nyní přišla operátorku Janu navštívit.

Hovor na tísňové lince přijala operátorka Jana 28. února na počátku noční směny. Brzy zjistila, že nastávající maminka začala rodit. Na místo vyslala hned dvě sanitky a do jejich příjezdu radila rodičům, jak postupovat.

Malá Patricie opravdu spěchala na svět. I díky radám operátorky Jany a s přispěním tatínka, maminka porodila ještě než dorazili záchranáři.

Rodina si po čase připravila pro Janu milé překvapení. Navštívili ji na operačním středisku. „Vše dobře dopadlo, ale tím náš příběh ještě nekončí. Maminka malé Patricie i s rodinou přišla navštívit operátorku Janu, které toto dojemné setkání udělalo velkou radost,“ informovali záchranáři na sociálních sítích a k příspěvku připojili pěkné fotografie z hezkého setkání.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi