Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Harry (34) pije vlastní moč a vtírá si ji do kůže: Zbavila ho prý depresí!

Autor: rc - 
2. května 2022
22:02

Podivný lék na deprese si našel Harry Matadeen (34). Rodák z britského Hampshiru před šesti lety začal pít svou vlastní moč! Každý den pije 200 mililitrů a prý to má blahodárné účinky a to nejen na jeho duševní zdraví. Harry si tekuinou také potírá obličej, což podle něj funguje jako elixír mládí.

Harry se potýkal se silnými depresemi a nic mu nedokázalo pomoci. V roce 2016 se rozhodl k neortodoxní léčbě. Přečetl si, že blahodárné účinky má pití vlastní moči! Pocit, když vypil svou moč, popsal jako neuvěřitelný.

Navíc na sobě začal cítit změny k lepšímu. Jeho deprese ustaly. „Cítil jsem pocit míru, klidu a odhodlání,“ řekl pro britský deník Daily Mail s tím, že každý den po dobu šesti let pije 200 mililitrů moči. Pije měsíc starou moč, kterou doplňuje o čerstvou. „Vlastně se mi líbí vůně a chuť mé staré moči,“ popsal svou zálibu.

Kromě pití si ji vtírá dokonce i do kůže. Je to prý dočista elixír mládí. „Moč mě dělá mnohem mladším. Pití staré moči mě omladilo. Když si ji natřu na obličej, rozdíl je okamžitý a zřejmý. Když ji natřete, zjemní pokožku a zachová ji mladistvou a pružnou. Jinou péči o pleť kromě moči nepoužívám. Je to tajemství věčného mládí,“ popsal zázračné účinky.

Nicméně kvůli novému životnímu stylu se dostal do křížku se svou rodinou. Jeho sestra s ním prý nemluví a i další blízcí pití moči označili za nechutné. Harry si s tím ale hlavu nedělá. Pokud se prý někdo staví odmítavě k jeho terapii, prostě s ním přestane mluvit. Jak tvrdí, jeho záliba mu změnila život k lepšímu.

Praktický lékař Jeff Foster ale varuje. „Moč je odpadní produkt, který obsahuje asi devadesát procent vody. Zbytek tvoří čpavek a soli, některé bakterie a další odpadní produkty. Neexistují žádné známé zprávy o přínosech pro zdraví z pití nebo vtírání vlastní moči do kůže,“ uvedl lékař.

VIDEO: Blue Monday - Nejdepresivnější den v roce

Video  Blue Monday - Nejdepresivnější den v roce  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi