Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Influencerku vykopli z Vatikánu: Byla prý příliš sexy!

Autor: rc - 
18. února 2022
13:55

Brazilka Juju Vieira v lednu vyrazila na návštěvu Říma, kde navštívila i Vatikán. Po návštěvě svatého místa se však rozhodla vzdát své víry! Krásnou blondýnku prý odtamtud vykopli kvůli tomu, že byla příliš sexy.

Influncerka, která se nebojí ukázat světu své křivky, vyrazila koncem ledna do Říma. Juju Vieira, která pochází z Brazílie, je křtěná a pravidelně prý doma chodila do kostela. V Římě proto nemohla vynechat návštěvu domova papeže, kde toužila navštívit zejména jeden z největších kostelů světa baziliku svatého Petra. Návštěva svatého místa, ale nedopadla podle jejích představ. Na prohlídku si totiž vzala vypasované mini šatičky a kozačky. Při návštěvě jí bylo řečeno, že není vhodně oblečená, a proto musí opustit Vatikán.

Na webových stránkách Vatikánu je uvedeno, že muži i ženy musí dodržovat přísný dress code. Ženy nemohou nosit trička bez rukávů či halenky, které odhalují břicho nebo jsou příliš těsné. Návštěvnice musí mít zakrytá ramena a v případě, že si vezmou sukni nebo šaty, mají dbát na to, aby jim nebyla vidět kolena.

„Jela jsem do Vatikánu jako všichni ostatní fotit. Jeden pán, který tam pracoval, se ke mně přiblížil a řekl, že je to místo pro modlitby a že nejsem správně oblečená a vyzval mě, abych odešla. Vykopl mě z Vatikánu. Byla jsem v rozpacích, protože tam byli i jiní lidé, kteří to slyšeli,“ popsala událost pro britský deník Daily Star Juju s tím, že netušila, že existuje nějaký dress code. Juju událost prý poznamenala natolik, že se rozhodla, že už nebude katolička a začne studovat jiná náboženství. „Chci být tím, kým jsem, oblékat se, jak chci, sexy nebo ne,“ uzavřela.

VIDEO: Kateryna Demers má vlasy dlouho jako Locika 

Video  Kateryna Demers má vlasy dlouho jako Locika z Pohádky.  - Instagram/kateno4eklala
Video se připravuje ...

frantaczek ( 18. února 2022 14:32 )

Dopustil se hrubé manipulace a zneužití nejvyšší církevní autority k nejtěžším zločinům proti Bohu a lidstvu.

frantaczek ( 18. února 2022 14:31 )

Lžipapež František Bergoglio sám na sebe stáhl za opakované hlásání covidového antievangelia už mnohonásobnou Boží anathemu. Vyloučil se tak z církve. Boží slovo varuje: „Kdo by hlásal jiné evangelium, anathema sit – budiž proklet.“ (Gal 1,8-9)
Covidové antievangelium prosazuje experimentální mRNA vakcinaci a tím i zločiny proti podstatným pravdám věrouky a morálky.
8.ledna 2022 ve jménu Trojjediného Boha, Otce, Syna i Ducha svatého, v autoritě apoštolské a prorocké, zveřejňuji Boží anathemu na lžipapeže Františka Bergoglia.
Podřizovat se lžipapeži, který se veřejně postavil proti Ježíši Kristu a Jeho evangeliu, je překážkou ke spáse.

Dle věroučné buly Cum ex apostolatus officio, všechno, co exkomunikovaný lžipapež konal a bude konat, je v duchovní oblasti neplatné. Exkomunikovaný je povinen nejvyšší církevní úřad opustit.
Katolíci jsou pod těžkým hříchem ve svědomí zavázáni se od arcikacíře a apostaty Bergoglia i od jeho apostaze oddělit.
+ Eliáš
Patriarcha Byzantského katolického patriarchátu
8.1.2022
Odůvodnění exkomunikace
Lžipapež František Bergoglio zneužil církevní autoritu k oklamání veřejnosti s cílem prosazení experimentální mRNA vakcinace.
1) mRNA vakcína mění genom člověka, tím jde o vzpouru proti Bohu Stvořiteli.
2) mRNA vakcína je součástí procesu čipování lidstva, což je z duchovního hlediska apostaze a satanizace.
3) mRNA vakcinace je součástí redukce – genocidy lidstva – což je zločin proti Bohu a lidstvu.
4) Přijetí očkování mRNA vakcínou znamená satanský antikřest, neboť tato vakcína je spojena se sadistickým odebráním tkáně z živého dítěte, převážně po císařském řezu. Dítě je následně zavražděno.

Lžipapež ale o vakcinačním zločinu stupidně tvrdí, že je prý projevem lásky. Navíc všechny k zločinné vakcinaci nutí hesly: „Vakcíny pro všechny!“, „Musí se to udělat!“, „Teď se musíme nechat naočkovat!“ Skutečné odborníky v medicíně a lidi, kteří se drží pravdy, lživě ocejchoval jako nezodpovědné a ohrožující tzv. společné dobro. Dop

Zobrazit celou diskusi