Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Influencerka ukázala, jak vypadá bez make-upu: Dostala čočku, útočníkům se ale vysmála

Autor: pma - 
11. února 2022
09:29

Kanaďanku Sarah Andresovou (35) na TikToku sleduje necelých čtvrt milionu uživatelů. Od roku 2010 se zajímá o svět make-upu a zdokonaluje své líčicí schopnosti. Je pro ni důležité, aby se ženy cítily dobře s make-upem, ale i bez něj. Když však na sítě v minulosti nasdílela vlastní fotku bez líčidel a filtrů, strhla se vlna kritiky. Maskérka si ale z haterů nic nedělá.

Fascinující make-up videa a tutoriály na sociálních sítích sledují miliony lidí. Mezi zkušené maskérky patří i Kanaďanka Sarah Andresová (35), kterou na TikToku sleduje téměř 230 tisíc uživatelů. Pravidelně na síť sdílí videa, kde má skutečně dokonalou vizáž, od řas, stínů až po kontury obličeje nebo perfektní úsměv. Před nedávnem ovšem Sarah sledujícím odtajnila, jak skutečně vypadá bez všech úprav a líčidel. Někteří se nestačili divit, a dokonce Sarah uráželi.

O zuby přišla při nehodě na čtyřkolce

„Lidé nemohou uvěřit, že na fotkách před a po je to ta samá osoba. Jasně, vypadám jinak, když mám make-up, připnuté vlasy a nandané umělé zuby,“ přiznala pro deník Daily Mail Sarah. K tomu, aby sdílela svou opravdovou podobu, ji přiměli kamarádi. „Přátelé mi říkali, ať ukážu světu, jaká skutečně jsem. Mně to nevadí, jsem se svým vzhledem spokojená, ale komentáře na můj účet si lidé někdy neodpustí,“ tvrdí Sarah. Sledující ji pod videa například psali, že vypadá jako „bezzubý sumeček“.

Důvodem posměšků jsou hlavně její přední zuby, o které ale influencerka přišla z důvodu nehody. V roce 2017 se vybourala na čtyřkolce a ošklivě se poranila. „Po havárii jsem se ztrátou zubů chvíli vyrovnávala. Dnes jsme se s tím už vyrovnala. Nosím nasazovací, abych měla krásný hollywoodský úsměv,“ říká maskérka. Nepříjemným zprávám a komentářům se ale hrdě staví ve svých videích, kde dává jasně znát, že je jí názor haterů volný.

Ženy jsou krásné s make- upem i bez něj

Jiní Sarah zase označují za kouzelnici a ona sama tak o sobě také mluví. „Na make-upu mám nejraději to, že dokážu dramaticky změnit způsob, jak vypadám. Je to jako kouzlo. Vyzkoušela jsem mnoho technik a zjistila jsem, co mi a mému obličeji nejlépe vyhovuje, a to je konturování,“ přiznává Sarah. Důvodem jejího odhalení světu měl být kromě vlastního sebepřijetí i přesah. „Necítím potřebu se schovávat za make-up. Ale mým hlavním cílem je inspirovat ženy a pomoci jim uvědomit si, že jsou krásné s make-upem i bez něj,“ dodává maskérka.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi