Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Dva dny na matraci v šílené zimě: Žena bojovala o život uprostřed velkého jezera

Drama se odehrálo na americkém jezeru Texoma.
Drama se odehrálo na americkém jezeru Texoma.  (Autor: KTRE/ABC-9)
Autor: rix - 
10. února 2022
13:58

Pořádné drama se odehrálo na americkém jezeru Texoma. Žena s mužem se tam pomocí matrace chtěli dostat na loď uprostřed nádrže, když v tom se Američanka Connie od svého milého nešťastnou náhodou oddělila. Mezitím co muži se podařilo dostat na břeh a odjel domů, žena na vodě dva dny bojovala promrzlá o holý život pouze na matraci. Zachránili ji dva duchapřítomní průvodčí okolo projíždějícího vlaku. 

Nešťastná žena měla obrovské štěstí. Když už se zdálo, že na jezeru umrzne, jel po kolejích s výhledem na vodu vlak. Průvodčí vlaku Cristhian Sosa se svým kolegou Justinem podnikali typickou cestu na jih nákladním vlakem, když zůstali v naprostém šoku. Z okna spatřili ženu na jezeru, jak mává rukama a snaží se upoutat jejich pozornost. Křičela o pomoc a držela se nafukovací matrace. 

„Okamžitě jsme věděli, že je zraněná a nutně potřebuje pomoc,“ popsal Sosa dramatickou situaci. Vlak ihned zastavili, aby ženě pomohli. Také co nejrychleji přivolali rychlou pomoc. Žena, která se identifikovala pouze jako Connie, řekla zaměstnancům vlaku, že se plavila sama na vodě dva dny poté, co se oddělila od muže, se kterým byla na jezeru. A důvod jejich pobytu na vodě? Oba použili matraci jako plavidlo, aby se dostali k lodi uprostřed nádrže. 

Jak uvedl deník New York Post, její parťák ji ale nechal ve štychu. Dokázal se dostat na břeh a utekl domů, kde se ohřál. Connie potom bojovala dva dny o holý život v ukrutné zimě. Když se k ní dostala pomoc, jevila známky podchlazení, měla řezné rány na rukou, krvácela a špatně se jí chodilo. Po pobytu v nemocnici by měla být v pořádku. 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi