Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Babička v letech klofla zajíčka (24): Plánují spolu založit rodinu!

Autor: rix - 
16. ledna 2022
05:10

Na první pohled nevšední pár z americké Georgie od sebe dělí sedmatřicet let. Babička Cheryl McGregorová ulovila mladého Qurana Mccaina a navzdory připomínkám si stojí za tím, že jejich vztah je zdravý. Babča má už sedm dětí a sedmnáct vnoučat.

Pár od svatby na podzim roku 2021 hlásí, že se snaží založit rodinu. „Vzali jsme se a jsme připraveni mít dítě,“ potvrdil novinu Quran. Jeho milovaná Cheryl už má přitom sedm dětí. „Zasloužíme si mít vlastní,“ vysvětlil manžel.

Jak se ale zdá, věk jeho ženy početí moc nepřeje. „Náhradní mateřství nebo adopce bude asi lepší varianta,“ nebránil se Quran ani takové možnosti a už hledá vhodného kandidáta. „Hledáme někoho milého, kdo by s námi byl ochotný podepsat smlouvu, že s dítětem po narození nebude mít nic společného,“ popsal.

Jak uvedl deník The Sun, Quran a Cheryl jsou podle jejich slov na netypický rodičovský styl připraveni. Co ale Cherylino stáří? „Chápu, že tu možná nebudu tak dlouho jako Quran, ale on to případně zvládne, věřím mu,“ uvedla Cheryl. 

Láska mezi oběma partnery se začala vyvíjet 4. listopadu 2020, kdy se Quran setkal s Cheryl v místě jejího zaměstnání. Pracovala jako pokladní v obchodě se smíšeným zbožím. Mezi dvojicí to okamžitě zajiskřilo. Nedlouho poté spolu začali chodit a sdílet svůj vztah s ostatními na sociálních sítích. 

Cheryl a Quran tvrdí, že navzdory věkovému rozdílu je jejich sexuální život fantastický a mají mezi sebou skvělou chemii. Ne vše je ale tak růžové. Pár schytává za svůj věkový rozdíl spoustu nenávisti. „Někteří lidé na sociálních sítích nás nemají rádi. Tvrdí, že prý chodím s babičkou,“ posteskl si Quran. „Nemohou nám ale ublížit, nijak nás to nerozhodí. Jsme šťastní bez ohledu na to, co kdo říká,“ potvrdil. 

Video  Podívejte se, jak se babička proměnila po chvilce líčení  - Facebook_Kristýna Puková/BPŽ
Video se připravuje ...

baronessa ( 16. ledna 2022 09:32 )

Má to výhodu, nemusí mít obavy, že mu původně krásná a mladá zestárne. Když je to spolu baví, proč ne? Jen je mi divné, že se svou láskou rychle pospíchali na sociální sítě.

diskutujici ( 16. ledna 2022 09:17 )

To mu tak žeru...jdu grcat

naidka ( 16. ledna 2022 08:55 )

Když ji miluješ, není co řešit. Vaše kofola.😎

Zobrazit celou diskusi