Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Žena si do třiceti osvojila pět dětí: Bála se, že se nikdy nevdá! Teď má i s manželem dětí sedm

Autor: rc - 
11. února 2022
11:11

Myslela, že se kvůli své dobrosrdečnosti nikdy neprovdá. Už ve čtyřiadvaceti letech se Beth Hydeová rozhodla, že si vezme děti do pěstounské péče. Nakonec jich adoptovala pět. Sama ale nezůstala. Potkala svého nynějšího manžela Marca (30), který do už tak početné rodiny přivedl i své dvě děti! Společně tak vychovávají sedm potomků.

Přála si pomáhat a mít svou vlastní rodinu. Beth se proto rozhodla, že bude svobodnou matkou. Rodačka z americké Indiany byla pouze patnáct let stará, když se vydala do dětského domova v Ekvádoru. Už tehdy věděla, že chce pomáhat dětem. Nakonec vystudovala vysokou školu a po promoci chtěla znovu vycestovat.

Matkou pěti dětí

Ovšem všechno bylo nakonec jinak. Po bohoslužbě se rozhodla, že se stane pěstounkou. „Nejprve jsem narazila, protože mi bylo třiadvacet let a byla jsem svobodná. Všichni si mysleli, že jsem blázen, že se chci v tak mladém věku stát pěstounkou,“ uvedla pro britský deník The Sun s tím, že o rok později domů přivedla sestry Avu a Sadie. Bylo jim tehdy dva a čtyři roky.

Ačkoliv si přála být náhradní matkou, prý to bylo ze začátku neuvěřitelně těžké. Dokonce prý byly chvíle, kdy si říkala, že to vzdá a děvčata vrátí. „Některé dny jsem se cítila bezmocná a bez kvalifikací, ale byl to ten nejlepší dárek, protože teď mám své děti. O deset měsíců později se mě zeptali, jestli bych si mohla vít holčičku Noru, které jsou nyní čtyři, a najednou jsem měla tři děti. Byla tak dokonalé miminko a přechod ze dvou dětí na tři byl plynulejší. Na začátku ledna 2017 jsem se rozhodla, že adoptuji své tři děti,“ popsala s tím, že u tří dětí chtěla na čas zůstat.

Devítičlenná rodina

Jenže do rodiny neplánovaně přibyla holčička Mia, která se narodila předčasně v roce 2018. „O čtyři měsíce později měla biologická matka mé třetí dcery další dítě Lucy, které jsou nyní tři a požádala mě, abych si ji vzala, protože věděla, že bude milována. Tak jsem si domů přivezla dalšího novorozence a pátou dceru. A nakonec jsem adoptovala své další dvě dcery. Takže jsem byla samoživitelkou pěti dětí a lidé mi neustále říkali, že si nikdy nenajdu manžela kvůli dětem. Zkoušela jsem seznamky přes internet, ale nic nefungovalo,“ uvedla s tím, že se nakonec seznámila s Marcem, kterého si nakonec vzala. Marc do rodiny přivedl své dvě děti z přechodního vztahu a tak se rodina znovu rozrostla. V roce 2021 nakonec Marc adoptoval jejích pět dcer.

VIDEO: Hvězdy provokativní formou podporují pěstounství. Tohle tu ještě nebylo! 

Video  Hvězdy provokativní formou podporují pěstounství. Tohle tu ještě nebylo!  - Dobrý start
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi