Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rajána (†5) vytáhli ze studny! Hoch martyrium ve tmě a zimě nepřežil

Aktualizováno -
5. února 2022
22:52
Autor: ČTK, shp - 
5. února 2022
08:42

Pětiletý marocký chlapec, který v úterý spadl do studny, z ní byl po dlouhém martyriu stráveném v zimě a tmě, vytažen ven. Odvezen byl společně se svými rodiči do nemocnice. Zachránit se ho ale nepodařilo. Královský palác uvedl, že zemřel.

Pětiletý chlapec, který v úterý uvázl na dně hluboké studně v severním Maroku, nepřežil. Informoval o tom marocký královský palác krátce poté, co se záchranářům k hochovi podařilo v sobotu večer dostat. Předtím museli za tímto účelem vyhloubit šachtu. Král Muhammad VI. kondoloval rodičům chlapce, jehož záchranu sledovalo mnoho lidí v Maroku i zahraničí, napsala agentura AFP.

Kvůli malým rozměrům studně, která je hluboká 32 metrů, museli záchranáři hloubit šachtu k jejímu dnu. Zpočátku mohli používat techniku, v poslední fázi ale museli pracovat ručně, což celou akci výrazně zpomalilo. Práci komplikovala skladba terénu a obavy ze sesuvu půdy.

Úřady si v posledních hodinách nebyly jisté, zda chlapec žije. Kamera, kterou k němu spustili, ho snímala, jak leží na boku. "Doufáme, že ho nalezneme živého," uvedl vedoucí záchranářů. Nebylo ani jisté, zda dítě využilo vodu a kyslík, který k němu spustili.

Pětiletý Raján zmizel v úterý odpoledne. "Hledala ho celá rodina, a pak jsme zjistili, že spadl do studně," řekla tisku jeho matka. Chlapcův osud sledovali na sociálních sítích lidé v Maroku i v zahraničí. Vyjadřovali podporu rodině a naději, že se podaří chlapce najít živého.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

new era ( 6. února 2022 11:30 )

Komentar dle meho gusta 🤗👍

new era ( 6. února 2022 11:19 )

Presne tak 💔 neni nic horsiho nez prijit o dite.

new era ( 6. února 2022 11:16 )

🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮🤮🤮­🤮🤮🤮🤮

Lidi s Tvoji mentalitou kastrovat

janamala ( 6. února 2022 11:13 )

doufám, že brzo zdechneš. Naprostej odpad planety. Hnuse.

Tara-Tara ( 6. února 2022 10:28 )

o opravě nic nikde nepsali.......u nás se také opravují studny a každý ví, že se to asi musí ZABEZPEČIT, zvlášť kvůli dětem

Zobrazit celou diskusi