Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Česká influencerka Štěpánka prodává dál vlastní prdy: Má to ale háček!

Autor: rix - 
10. února 2022
21:11

Česká influencerka Štěpánka Mattová žijící v Americe přišla s novým podnikatelským nápadem. Modelka, která se proslavila tím, že prodává své vlastní prdy, objevila díru na trhu. Z jejích větrů ve sklenici dělá nezaměnitelné tokeny. Nic se ale nesmí přehánět, kvůli nadměrné plynatosti musela už totiž do nemocnice!

Štěpánka má finančně vystaráno, do teď ji prodej jejich větrů vynesl neuvěřitelnou sumu. Na kontě má už 4,2 miliony korun. Jakoby to ale krásce nestačilo. V jedné z amerických show prozradila svůj další podnikatelský záměr. Aby si vydělala ještě více peněz, fotky svých prdů ve sklenici prodává online, dělá z nich tzv. nezaměnitelné tokeny. 

Nezaměnitelný nebo též nezastupitelný token je jedinečná jednotka dat, která dělá z každého dívčina obrázku naprostý unikát. „Spuštění toho projektu bylo obrovské, za pár dní jsme vydělali 2,7 miliony korun,“ chlubila se Mattová. „Jde o obrázky prdů, ale jsou tak roztomilé,“ pochvalovala si svůj nápad sympatická Češka. 

Sklenice skrývající její větry mají velký potenciál. „Lidem se můžou dostat do rukou velmi vzácné, limitované edice, poslední svého druhu,“ vysvětlila. Jejich majitel může na každém originálním kusu za pár let vydělat majlant, informoval deník Daily Mail

Jak již dříve deník Blesk informoval, prdění do sklenic může být dokonce zdraví ohrožující. Specifický jídelníček si u Štěpánky brzy vybral svou daň. Modelka zničehonic začala mít silné bolesti na hrudi a musela být převezena do nemocnice. 

„Myslela jsem, že to jsou moje poslední chvíle. Bylo poměrně těžké dýchat. Pokaždé, když jsem se zkusila nadechnout, cítila jsem píchání u srdce. Zavolala jsem svému příteli, jestli by mě neodvezl do nemocnice, protože jsem myslela, že mám infarkt,“ svěřila se dívka s tím, že to nakonec ale nebylo nic vážného.

Lékaři provedli potřebná vyšetření a oznámili jí, že bolesti způsobila nadměrná plynatost, kterou vyvolala její dieta. Poptávka po jejích plynech byla totiž obrovská, a tak musela Stephanie naplnit až padesát sklenic. Influencerka zjistila, že když dodržuje stravu bohatou na vlákninu, její plyny mají výraznější zápach. „Pamatuji si, že během dne jsem si dala až tři proteinové koktejly a obrovskou mísu fazolové polévky,“ vybavila si den předtím, než skončila v péči lékařů.

 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi