Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Pohádkově bohatý influencer (20) vyzve těžkou váhu: V ringu se utká s Floydem Mayweatherem!

Autor: rix - 
3. února 2022
21:35

Dvacetiletý influencer Rashed Belhasa, který je synem podnikatele a miliardáře z Abú Dhabí, se připravuje na boj v ringu s boxerem a bývalým mistrem světa Floydem Mayweatherem. Youtuber díky bohatství svého táty žije v luxusním domě, kde je dokonce i zoo s pětistovkou zvířat. Nemovitost navštěvují celebrity jako Lionel Messi či Nicki Minaj.

Teprve dvacetiletý Rashed Belhasa se toho opravdu nebojí. Exhibiční zápas s Floydem Mayweatherem má už i datum. V ringu si to rozdají 20. února. Syn známého podnikatele a miliardáře Saifa Ahmeda má tak ještě pár dní na to se pořádně připravovat. 

Půjde o velkou událost, zápas se odehraje na heliportu hotelu Burj Al Arab v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Ačkoli už dvacetiletá youtubová hvězda nějaké zkušenosti z ringu má, není jasné, nakolik mu budou dvě vítězná vystoupení stačit, aby porazil tak těžkou váhu jakou je Mayweather.

A i kdyby klučina přeci jen neuspěl, trhat žíly mu to nebude. Mladík se žije v takovém přepychu, o jakém si může většina lidí nechat jen zdát. Díky pohádkového bohatství svého otce nebude muset pravděpodobně do smrti hnout prstem. Společně žijí v domě, který se spíše podobá zámku a mají vlastní zoologickou zahradu. Na té chovají přibližně pět set zvířat. 

Během mladíkova života nemovitost pravidelně navštěvovaly celebrity, včetně Lionela Messiho, Nicki Minajové, Cardi B, Anthonyho Joshuy a nebo samotného Floyda Mayweathera.

Belhasa se začal proslavovat online již v roce 2016 prostřednictvím svého kanálu Money Kicks na YouTube, kde lidem ukazuje střípky ze svého přepychového života. Je také nadšeným sběratelem drahých bot. Kromě své rozsáhlé sbírky tenisek se hoch na účtu chlubí šperky nebo drahými auty. V šestnácti letech už vlastnil Ferrari, Rolls-Royce nebo Lamborghini. Jeho jmění se podle deníku Daily Star vyšplhalo na osmdesát pět milionu korun. 

Video  Nejdražší rozvody v historii: Kolik stojí, když miliardářům krachne manželství? 
Video se připravuje ...

 

Zobrazit celou diskusi