Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Novodobá upírka (30) miluje svou menstruační krev: Pije ji a používá jako pleťovou masku!

Autor: rix - 
24. ledna 2022
23:13

Novodobá upírka Alicia Carterová z Barcelony má nezvyklé způsoby. Nejraději má období menstruace, miluje totiž svou krev. Maluje s ní obrazy, ale také ji pije nebo si ji nanáší na obličej. Stojí si za tím, že jde o všelék, který by měly využívat všechny ženy. Ty se také Alicia snaží koučovat.

Ke své menstruační krvi má Alicia vřelý vztah. „Všechno to začalo, když jsem se té krve jako mladá dotkla. Pamatuji si, že jsem cítila tolik lásky, intimního tepla a krásy, jako nikdy předtím,“ vysvětlila. Zatímco se rozhodla mimo jiné pomocí své krve malovat obrazy, chce, aby svým jednáním inspirovala další ženy. Krev má podle ní magické účinky. „Věřím, že to může změnit svět,“ uvedla. Jí samotné její praktiky změnily život. „Byla to jedna z nejlepších terapeutických zkušeností,“ popsala. 

Jak uvedla pro server news24, když upustila od používání vložek nebo tampónů, menstruační krev přestala páchnout. To nedovedli pochopit její sledující na Tiktoku. „Většina z nich je zjevně znechucená a vyděšená,“ řekla Alicia. Mezi lidi, kteří její umění zprvu nechápali, patřila i její matka. „Teď už u ní v kuchyni visí můj obraz,“ vysvětlila umělkyně s tím, že maminka nakonec její záměr pochopila.

Ale to není vše, Alicia přiznala, že svou krev i pije a nanáší si ji na obličej. „Ve skutečnosti je menstruační krev nabitá všemi možnými živinami, které potřebujeme. Je bohatá na bílkoviny, železo, měď a selen,“ vysvětlila žena, která chce pomáhat dalším v sebeobjevování a koučuje své vrstevnice, aby posílily své postavení ve společnost. „Vaše menstruační krev je čistý lék,“ vysvětila.

Zobrazit celou diskusi