Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Mladý vyhazovač (19) popsal sexuální obtěžování: V práci mu ženy sahají na intimní partie!

Autor: jel - 
16. prosince 2021
19:20

Student Charlie Jeer (19) z Cantebury ve Velké Británii se při škole živí jako vyhazovač v klubech a barech. Na sociální síti TikTok popsal, že se mu velmi často stává, že ho v práci ženy sexuálně obtěžují. Popsal několik nejhorších případů, které se mu za rok, co tuto práci dělá, staly. Jedna návštěvnice klubu ho dokonce zničehonic popadla za penis.

Mladý vyhazovač má rád svou práci, protože noční směny mu umožní ji dělat při studiu vysoké školy. Nicméně některé aspekty jeho zaměstnání jsou pro něj opravdu nepříjemné, a proto se rozhodl o nich promluvit. Má prý pocit, že o sexuálním obtěžování mužů se málo mluví a chtěl by to proto změnit. Říká, že se necítí jako oběť, ovšem to, že se ho ženy dotýkají bez jeho souhlasu, je pro něj hrozné.

Jeho videa na TikToku vidělo více než milion lidí. Někteří uživatelé však situaci zlehčovali. Někteří muži například psali, že by byli rádi, kdyby se jim něco podobného stalo. 

Jedním z Charlieho nejhorších zážitků bylo, když hlídal v klubu, kde bylo zakázáno stoupat si na stoly a židle. Většinu noci tak strávil tak, že chodil za lidmi a říkal jim, aby slezli dolů. V průběhu večera takto došel i za jednou ženou, ta ze stolu slezla, ale později chytila mladého vyhazovače za zadek. Ten to napoprvé ignoroval, nicméně to nebylo vše. Když kolem ní procházel znovu, zastoupila mu cestu, na žádost, aby uhnula, sice odstoupila, ale opět na Charlieho nevhodně sáhla. 

„Otočil jsem se a řekl jsem jí, aby se mě už nedotýkala,“ popsal mladík ve videu. „Později jsem šel říct nějaké skupince, aby slezli ze stolů. Nějaká jiná žena se o mě začala otírat a sahat mi na obličej. V tu chvíli kolem mě znovu prošla ta, která mi předtím sáhla na zadek, a udělala to znovu!“ dodal Charlie s tím, že tentokrát už jí řekl, že je čas, aby klub opustila. Sám ji však vyhodit nechtěl, a tak požádal kolegyně, aby ji vyvedly. Žena ještě při odchodu pronesla větu „Koho zajímá sexuální obtěžování?“.

Bohužel nešlo o ojedinělý případ. Teenager se na sociální síti svěřil také s tím, jak v jiném klubu hlídal u dveří a dvě dívky, které podnik opouštěly, chtěly znát jeho instagram. Nedal jim ho, ale ony neustále dotíraly a jedna pak nečekaně Charlieho popadla za penis. „Řekl jsem jí ‚Co to k*rva děláš?‘ a ona odešla. O týden později se však vrátila se skupinou přátel,“ popsal Charlie a dodal, že ji ale do klubu odmítl vpustit, protože ho sexuálně napadla.

Heil_Babisch ( 16. prosince 2021 21:06 )

Sexuální napadání mužů se nepočítá a každá soudkyně by se mu vysmála.

Zobrazit celou diskusi