Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kráska trpí tourretovým syndromem: Na první schůzce s rodiči partnera křičela, že je pedofil

Autor: rix - 
13. prosince 2021
21:47

Krásná dívka trpí Tourettovým syndromem. Na platformě Twitch hraje hry a má statisíce fanoušků! Diagnóza jí ale přináší samé problémy, především pak ve vztazích. Na prvním setkání s rodiči svého ex-přítele křičela po celém náměstí a napadala kolemjdoucí.

Dívka říkající si „Sladká Anita“ začala streamovat hraní her na platformě Twitch v roce 2018. Na přízeň fanoušků si nemůže stěžovat. Sledují ji bezmála dva miliony diváků. Trable se jí ale přeci jen nevyhnuly. Nejenže se musí starat o vážně nemocnou matku, ale také trpí Tourretovým syndromem. Tato nemoc způsobuje, že postižení lidé mají tiky a například ze sebe samovolně chrlí nadávky. 

Život s touto diagnózou není vůbec jednoduchý a Anita o tom ví své. Sociální vazby kvůli její nevypočítatelnosti velice trpí. Když byla na první schůzce s rodiči svého již bývalého přítele, křičela po celém náměstí, že je pedofil. „No a ještě jsem před nimi naplácala naprosto cizímu člověku na ulici,“ uvedla krásná dívka. 

Jak uvedl deník Daily Star, na rodiče její bývalého upekli pěknou boudu. „Přítel mi řekl, abych se o svém stavu mamce a tátovi nezmiňovala. Prý by bylo vtipné, kdyby na to přišli sami,“ uvedla. „No, a tak jsem na první schůzce pořád jen něco křičela,“ dodala. Ale to nebylo vše, společně s rodiči šel pak pár do supermarketu, kde se problémy ještě vystupňovaly. 

„Strašně jsem se držela, ale byl tam takový větší chlap, který se nakláněl pro zboží do regálu,“ podotkla Anita s tím, že muže vší silou praštila. Ten neotálel a chtěl násilníkovi ránu vrátit. Když spatřil křehkou dívku, neměl slov. „Jen jsem se otočila a odešla,“ dodala. Rodiče jejího přítele zůstali stát jako opaření. 

Anita se otevřela úplně se vším. Promluvila také o situaci, která nastala s jejím přítelem v ložnici, když dostala záchvat. „Praštila jsem ho pěstí do jeho chlouby,“ přiznala. Jak Anita dále uvedla, když rodiče přišli na to, že své chování neovládá kvůli zákeřné nemoci, přecházeli podobné situace se smíchem na rtech. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi