Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

YouTuber si koupil auto za milion: Červený sporťák mu do základu shořel!

Autor: rc - 
7. prosince 2021
10:27

Po červeném sporťáku toužil natolik, že neváhal vynaložit své životní úspory na jeho koupi. YouTuber Ben Rayne (26) z britského Coventry se pak svým Audi R8 za víc než 35 tisíc liber (víc jak 1 milion Kč) chlubil na silnicích. Ovšem o svou pýchu zničehonic přišel. Nablýskaný auťák za jízdy vzplál!

Nezbývalo mu nic jiného, než v šoku stát a dívat se, jak jeho milované auto olizují plameny. YouTuber Ben Rayne koupě vozu nikterak nelitoval, protože o červeném sporťáku snil. Se svým superautem, jehož rychlost dosahuje až 306 km/h, se proháněl po silnici s radostí. „Dodělal jsem svou práci a rozhodl jsem se, že se vydám na malý výlet ve svém novém autě,“ řekl Ben s tím, že to byla testovací jízda.

Na projížďce 16. května tohoto roku ho doprovázel i kamarád se svým autem a zrovna projížděli Berkshirem, když se na palubní desce objevila kontrolka, že auto nemá dostatek oleje. Navzdory tomu se ale kamarádi zastavili v kavárně a poté, co znovu nasedli do aut a jeli dál, se stalo neštěstí. „Všiml jsem si, že auto začalo smrdět, ale nejdřív jsem si myslel, že je to možná nafta, pak autu chvíli trvalo, než nastartovalo, ale nakonec se to povedlo,“ popsal chvíle před hrůzou. „Cítil jsem trochu paliva,“ dodal s tím, že auto jelo příliš pomalu, ale netušil, že by se mohlo jednat o něco vážného.

Auto se podařilo nastartovat a Ben vyjel na silnici. „Všiml jsem si, že můj přítel jel rychle za mnou, jako by mě pronásledoval. Ten obraz ve mně zůstane navždy. Podíval jsem se do zpětného zrcátka a viděl jsem plameny vycházející z motoru,“ popsal moment, kdy rychle zastavil vůz a vystoupil. Auto začalo hořet a oheň způsobil škodu za 28 tisíc liber. (víc jak 837 tisíc Kč). Navíc má Ben problémy se svou pojišťovnou a dealerem, který mu auto prodal.

VIDEO: Víte, jak se chovat na místě dopravní nehody?

milan1203 ( 7. prosince 2021 11:44 )

Mikk ( 7. prosince 2021 11:43 )

A duvod? Zavist?

Mikk ( 7. prosince 2021 11:42 )

Ano Pulkine, toto auto ma prekvapive i naftove motory V12. Nereakce na hlaseni absence dostatecneho mnozstvi oleje je hodna pablba, to souhlasim.

Zobrazit celou diskusi