Týnuš už několik let žije v pronájmu v novostavbě v pražské marině na Praze 7. Byt má zařízený v šedobílé kombinaci a nechybí ani terasa. Ale před rokem si brunetka pořídila vlastní bydlení, které si nyní dle svého vkusu zařizuje. 

Na pomoc si vzala profesionální tým designérů, který navrhl dům i blogerce Nikol Štíbrové (34). První vlaštovkou, kterou se Třešničková pochlubila, je kuchyň. Té bude dominovat pravý mramor, jenž si Týnuš odletěla vybrat do italské Verony. Právě tam jsou totiž specializované sklady, kde mají vše, na co si člověk jen pomyslí. 

Týnuš si do kuchyně vybrala světlý mramor, z něhož bude barový pult, a desku do bílé kuchyňské linky, která bude podsvícená modře. 

VIDEO: Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh?

Video
Video se připravuje ...

Popálená Týnuš Třešničková: Co má společného s filmem Můj příběh? Falcon

Tak abyste si představili, kam a na co kameny sháním,“ vysvětlila svým sledujícím influencerka. A nebude to zřejmě jediné místo, kam hodlá mramor využít. Čtyřmetrová deska ve světlém tónu by měla být za televizí v obývacím pokoji. 

Týnuš věří, že se se její vysněné hnízdečko podaří zhmotnit už do konce letošního roku. I když je byt novostavba, tak si nyní vše zařizuje dle sebe. 

Fotogalerie
82 fotografií