Před týdnem se Majk na instagramu svěřil, že bez návykových látek funguje měsíc.

Hi, jen taková menší pozitivní zpráva, první měsíc bez drog mám dnešním dnem za sebou, jsem tak šťastný, vše je na dobré cestě. Už to nebude dlouho a budete mě mít z5 čistého a nezastavitelného,“ napsal mladý influencer, kterého sledovalo okolo 60 tisíc lidí a jeho videa přilákala okolo sta tisíc fanoušků. 

Bohužel se něco stalo a mladík byl 1. září policií nalezen bez známek života! „Majko už nenatočí žádné video. Dnes mi policie oznámila, že můj syn zemřel. 22. 9. by oslavil 21. narozeniny. 1. 9. jeho mladý život skončil. Nejsou slova, která by vyjádřila bolest a smutek... Navždy bude se mnou... Nechť odpočívá v pokoji a jeho duše najde to, co vždy hledala... Nedokázala jsem ho zachránit... Mrzí mě to...“ těmito slovy oznámila ve stories na jeho profilu smrt Majka jeho matka. 

VIDEO: Karel „Kovy“ Kovář po StarDance: Proč musel skončit s tancem?

Video
Video se připravuje ...

Karel „Kovy“ Kovář po StarDance: Proč musel skončit s tancem? David Turek, Aleš Brunclík

Přitom ještě pár hodin před svou smrtí prosil své sledující o srdíčka. „Posílejte srdíčka, ať cítím, že nejsem sám a dokážu všechno venku překonat.“

Seman se ve svých videích svěřoval se svým soukromím a tvrdil, že je pansexuál. To znamená, že ho sexuálně přitahují všechny lidské bytosti bez ohledu na pohlaví a gender. Prozradil na sebe i to, že si dal polibek se známým českým youtuberem Karlem Kovym Kovářem, který tančil ve StarDance.

Byl to jen takový úlet, doufám, že to Kovymu nebude vadit, že to řeknu. Šli jsme se projít v Praze na Střelecký ostrov, leželi jsme vedle sebe na trávě a dívali jsme se na sebe. Začali jsme se líbat a do toho začal ohňostroj. Bylo to jako z nějakého filmu,“ uvedl tehdy Seman.

Fotogalerie
15 fotografií