Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tři děti jim zabil zfetovaný řidič: Rodiče mu odpustili a těší z nového miminka

Autor: rc - 
7. prosince 2021
05:29

Leila a Danny Abdallahovi z Austrálie před rokem přišli o své tři děti. Jejich potomci se vydali na zmrzlinu, když je na chodníku srazil opilý řidič. Manželé podle svých slov dokázali řidiči odpustit a nyní oznámili šťastnou novinku. Po velké bolesti, kterou prožili, se nyní těší z nového miminka, které přivítají na svět příští rok na jaře!

V únoru roku 2020 se vydali na zmrzlinu sourozenci Sienna (†8), Angelina (†12) a Anthony (†13), spolu s nimi šla i jejich jedenáctiletá sestřenice Veronique Sakrová. Zrovna šli po chodníku v australském Oatlands ležícím na západě Sydney, když se k nim přiřítilo auto. Řídil ho opilý a zdrogovaný řidič. Během pár minut se život rodiny od základů změnil. Rodiče Leila a Danny Abdallahovi přišli o své tři děti.

Od tragédie uběhl téměř rok a rodiče se rozhodli, že se nebudou utápět v bolestech z minulosti a posunou se dál kvůli svým dalším třem dětem Michaelovi, Lianě a Alexovi. „Nechceme je srazit dolů. Chceme, aby si našli protějšky a vzkvétali a měli znovu plnohodnotné životy a sny,“ uvedl Danny pro britský deník Daily Mail s tím, že rodina stále částečně truchlí. Neustále je pro ně obtížné jít na párty a bavit se, ale pomalu se snaží dostat ze smutku. Rodiče dokonce dokázali odpustit řidiči, který zabil jejich děti, a nyní oznámili šťastnou novinu.

Ve středu Leila na sociální síti instagram oznámila, že čekají miminko. „Bůh nás požehnal darem shůry,“ napsala a pod jejím příspěvkem se rázem začaly objevovat gratulace. „Odvažujeme se znovu snít. Moje děti se modlily, aby mohly mít dalšího bratra a sestru. Je to nový začátek, nový začátek pro děti, dal jim nový smysl života,“ svěřila se pro web 7news.com.au Leila.

VIDEO: Auto u I. P. Pavlova v Praze srazilo chodce. (29. listopadu 2021)

Video  Auto u I. P. Pavlova v Praze srazilo chodce. (29. listopadu 2021)  - Blesk.cz - Václav Burian
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi