Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Nehoda jak z australské buše v Česku: Srážku s autem nepřežil roztomilý klokan

Autor: rix - 
28. října 2021
12:25

Bizarní nehodu jako z Austrálie museli řešit kriminalisté u obce Třebechovice pod Orebem v Královéhradeckém kraji. Vůz se tam nečekaně střetl s klokanem! Z nehody jako z buše si nebohé zvíře bohužel odneslo příliš vážné zranění a muselo být utraceno. Majitelka vozu naštěstí vyvázla bez zranění. 

„Ve středu krátce po šesté hodině ranní policisté přijali oznámení, že na silnici I/11 v katastru obce Třebechovice pod Orebem vběhl řidičce osobního auta značky Hyundai do cesty klokan. Žena jedoucí směrem do Hradce Králové na nenadálou situaci již nedokázala zareagovat a klokana srazila,“ uvedli policisté. 

Exotické zvíře bylo po srážce odmrštěno do příkopu. Ačkoli si ho převzali odborníci z řad záchranné stanice, nedokázali již roztomilému tvorovi pomoci. Lékaři se tak rozhodli pro jeho utracení. 

„U řidičky, která neutrpěla žádné zranění, policisté alkohol vyloučili dechovou zkouškou,“ dodali kriminalisté. Policisté dále pátrají po majiteli klokana. On, nebo případní svědci se mají neprodleně přihlásit na linku 158 či se dostavit na dopravní inspektorát v Malšovicích. 

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání