Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavný český klan světských se raduje: Jan Kočka st. (54) provdal dceru Gábinu (30)!

Autor: red - 
13. listopadu 2021
16:14

Známý klan Kočků, který se proslavil především organizováním Matějské pouti, stíhala v posledních letech jedna tragédie za druhou. Nyní však přišla i opravdu radostná novinka. Starší dcera Jana Kočky st. (54), Gabriela (30), se totiž vdala. Veselky u Příbrami se zúčastnila jenom rodina.

První obrovská tragédie potkala rodinu v roce 2008. Při křtu knihy Jiřího Paroubka byl před klubem Monarch zavražděn podnikatel Václav Kočka ml. (†40). Pohádal se s opilým Bohumírem Ďuričkem, který vytáhl legálně drženou zbraň a Václava chladnokrevně zastřelil.

Prokletí rodiny?

Další rána přišla pro Kočkovi o deset let později. Jan Kočka mladší (†28) sedl opilý a zfetovaný za volant a na dálnici narazil do protijedoucího kamionu. Po nehodě zemřeli oba řidiči. To však nebylo vše. Následovala smrt teprve šestidenního miminka a bratr šéfa klanu zemřel po těžké nemoci. 

Rodina Kočkových je tak určitě ráda, že po tolika krutých ranách měla konečně také důvod k oslavám. V pátek se totiž provdala Gabriela Kočková, dcera Jana Kočky a sestra Jana Kočky mladšího, který zemřel při autonehodě. Gabriela v roce 2014 kandidovala v Praze za ČSSD.

Jak řekl Blesku zdroj blízký rodině, svatba se konala na zámečku Dlouhá Lhota u Příbrami. Šlo spíše o skromnější veselku, bylo pozváno asi 60 hostů, především členů rodiny. 

Nevěsta měla na sobě krásné bílé šaty s bohatě zdobeným vrškem a nechyběl jí ani závoj a korunka. Ženich pojal svatbu kreativně a oblékl se do obleku s motivem bankovek. Sám pyšný otec Jan Kočka se pak na svém instagramu nezapomněl pochlubit videi a fotografiemi z hostiny.

Šťastní svatebčané

Na svatbě kromě šťastného otce Jana Kočky, jeho manželky Kateřiny a nevěstiny sestry Kristýny nechyběla ani Janova sestra Olga Rumlová s manželem, jejich dcera Olga ml. coby nadějná začínající zpěvačka zazpívala.

Mezi hosty pak byl i Václav Kočka nejml. s partnerkou Nicol a dcerkou Miou (1) nebo jeho matka Edita Kočková a také manželé Eva a František Kočkovi, kteří se podílejí na chodu tradiční matějské pouti.

Video  Svatba Gabriely Kočkové ze slavného klanu Kočkových  - Facebook
Video se připravuje ...