Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Stařena, nebo krasavice? V těhotenství jí vypadaly zuby, teď je kvůli tomu hvězdou TikToku

Autor: štt - 
26. října 2021
05:00

Matka čtyř dětí se v nedávné době stala senzací na internetu. Na svých sociálních sítích sdílí fotografie své každodenní proměny ze "stařeny" na krasavici. Během těhotenství jí totiž vypadaly zuby a trpí i dalšími problémy s vizáží. Svým fanouškům ale ukazuje, jak velkou sílu má make-up, plastické operace i perlově bílé falešné zuby. Nyní sama sebe nazývá „pyšnou podvodnicí“.

Alicia se na TikToku proslavila pod pseudonymem Princess Glitterhead díky svým make-up proměnám v reálném čase. Její příběh však začal mnohem dříve, když se v 18 letech zamilovala do mladíka Joshe a o dva roky později s ním i otěhotněla. Během těhotenství se ale dostavily komplikace, které važně poznamenaly její mladický vzhled.

„Když jsem čekala svoje první miminko, zničehonic mi popraskaly přední zuby a postupně i vypadaly,“ popisuje nepříjemnou zkušenost pro deník Daily Star. Ztrátu sebevědomí a důstojnosti se rozhodla nahradit plastickou operací – kromě nových zubů si nechala i zvětšit prsa. Ve svých videích lidem ukazuje, jak se nalíčit tak, aby dokázali zvýraznit své přednosti v obličeji a zakrýt nepříjemné vady.

Rychlá ztráta vápníku byla nejspíše způsobena špatnou výživou a nároky, které plod na ženské tělo klade. Dále doktoři během vyšetření zjistili, že Alicia má genetickou predispozici k úniku vápníku z těla, která způsobila jednak vypadání zubů, ale i další estetické změny na obličeji.

Přestože má na svém TikToku přes 2,5 milionu sledujících, ne všichni jí životní proměnu přejí a v komentářích ji osočují z čarodějnictví. Jeden z posměváčků dokonce napsal, že by se první rande mělo odehrávat v bazénu, „ať každý ví, na čem je“. Ne všechny komentáře jsou ale tak zlomyslné. Mnozí Alicii vyjadřují podporu a oceňují jejího muže, že po jejím boku setrval.

Na Alicii je nutné docenit i její smysl pro humor a to, jak k vlastnímu hendikepu přistupuje. Nebojí se ani přiznat, s jakými potížemi se musí při nošení umělého chrupu potýkat. Svou upřímností lidem připomíná, že krása je z velké části pouze společenský konstrukt, kterého se všichni různými prostředky snažíme dosáhnout. U žen to může být pravidelné holení nohou a u mužů snaha schovat rašící kouty na hlavě.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi