Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Školačka netušila, že je těhotná, dokud nezačala rodit: Syna přivedla na svět v obýváku rodičů!

Autor: rc - 
27. září 2021
22:08

Chystala se do školy, když zničehonic dostala porodní bolesti a začala rodit v obývacím pokoji svých rodičů! Tehdy patnáctiletá dívka netušila, že je v jiném stavu. Měla pravidelnou menstruaci a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla přivést na svět dítě.

Na sociální síti TikTok popsala okamžiky, když začala rodit v domě svých rodičů, žena, která si říká Alexis. Bylo jí pouhých patnáct let a zrovna zahájila nový školní rok. Než zalezla do postele, cítila, že ji trochu bolí záda. „Nespala jsem celou noc kvůli neustálým bolestem zad, a tak jsem probudila mámu a tátu v šest hodin ráno. Jenže mi řekli, že se jen pokouším ulít ze školy,“ popsala okamžiky na sociální síti před porodem. „Když jsem šla na záchod, než jsem vyrazila do školy, měla jsem nutkání tlačit. Křičela jsem na mamku a řekla jí, že si myslím, že rodím,“ dodala s tím, že maminka seběhla dolů a koukla se jí pod sukni s tím, že uviděla dětskou hlavičku!

Syn se narodil 6. září roku 2017, Alexis přitom ani netušila, že je v jiném stavu. Po dobu těhotenství nezaregistrovala žádné těhotenské příznaky. Měla pravidelnou menstruaci, netrpěla nevolnostmi a ani výrazně nepřibrala na váze.

„Moje máma zmínila, že když byla se mnou těhotná, měla pálení žáhy. Já jsem si pak uvědomila, že mě v poslední době trochu pálila žáha, a tak jsem si o prázdninách udělala těhotenský test. Byl negativní a měla jsem stále pravidelnou menstruaci a žádné další příznaky,“ uvedla ve videu. „Nakonec jsem porodila své dítě na podlaze obývacího pokoje, aniž bych věděla, že jsem těhotná,“ dodala.

VIDEO: Kdy a proč byste měla jít na rizikové těhotenství.

Greta ( 28. září 2021 13:07 )

To by bylo fajn takhle rodit, nedá se tomu uvěřit.

Zobrazit celou diskusi