Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Běžkyně v balerínkách Annamária (16) prý skončila v nemocnici: Šokující zprávy o potratu!

Autor: rc - 
24. září 2021
17:03

Před čtyřmi lety se Annamária proslavila vítězným během v balerínkách a čekala ji slibná kariéra atletky. Před pár měsíci však šestnáctiletá dívka oznámila těhotenství a navzdory nesouhlasu rodičů se rozhodla, že si miminko nechá. V osadě v Moldavě nad Bodvou se však podle informací deníku Plus Jeden Deň začalo proslýchat, že mladá atletka skončila v nemocnici. Údajně měla potratit.

V roce 2018 se Annamária postavila na startovní čáru dráhy pouze v balerínkách. Bez sportovní obuvi dokázala porazit své soupeřky a postavila se na stupínek vítězů. Všichni tvrdili, že křehká běžkyně v balerínkách má před sebou slibnou kariéru sportovkyně. Šestnáctiletá Annamária, která s rodinou bydlí v romské osadě ve městě Moldava nad Bodvou, však náhle otěhotněla a rozhodla se, že miminko vychová.

„Dítě se má narodit v březnu,“ uvedla dříve pro deník Plus Jeden Deň maminka Annamárie Izabela. „Velmi jsem si přála, aby šla na zákrok, ale nechtěla o tom ani slyšet,“ dodala Izabela s tím, že po narození miminka plánuje jít na mateřskou dovolenou a Annamária se bude věnovat sportu.

Podle informací slovenského deníku Plus Jeden Deň se však mezi místními hovoří, že příběh má smutný konec a rodinu zasáhla tragédie. Annamária má být v nemocnici, což výše zmíněnému deníku potvrdila i její maminka, kterou zastihli v osadě spolu s dalšími osadníky. „Ještě stále je v nemocnici. Nevíme, kdy přijde domů,“ uvedla pro deník s pláčem.

Jak server uvedl, proslýchá se, že šestnáctiletá dívka měla o miminko přijít, což měla potvrdila i její maminka. „Mámě Izabele nejprve nebylo do řeči, později však přiznala, že dcera opravdu potratila,“ napsal server.

Video se připravuje ...
Další videa