Éterická kráska slovenského původu Henrieta Hornáčková přiznala médiím, že se její rodina co nevidět rozroste. S přítelem Honzou, který se živí hrou na saxofon, co nevidět na světě přivítají své už druhé miminko. Těhotenství herečka úspěšně tajila až do sedmého měsíce, teď ale krásnou zprávu potvrdila pro server Super.cz.

O pohlaví umělecky založená dvojice zatím mlčí. Možná ho ale neznají ani sami rodiče, u prvního těhotenství se totiž úmyslně nechali překvapit. Nakonec se jim v prosinci roku 2018 narodila dcerka, která dostala jméno Babeta.

Kvůli dalšímu miminku ale bude muset pár o něco odložit vstup do manželství. Ačkoli po rozvodu s režisérem Davidem Drábkem Hornáčková tvrdila, že další svatbu určitě neplánuje, malá Babeta zřejmě její pohled na věc změnila a v srpnu 2020 přišly zásnuby. 

Příčinou krachu prvního manželství byla mimo jiné právě hereččina touha po dětech. Zatímco Drábek už měl z předchozího vztahu dceru Justýnu a další potomstvo neplánoval, Hornáčková se vždycky toužila stát maminkou. 

VIDEO: Co takhle svatba, Henrieto? Kráska z Cest domů Hornáčková po prvním porodu otočila!

Video
Video se připravuje ...

Co takhle svatba, Henrieto? Kráska z Cest domů Hornáčková po porodu otočila! Markéta Reinischová

Fotogalerie
31 fotografií