Blonďatá hvězda seriálu Cesty domů přitom ještě nedávno nechtěla o svatbě ani slyšet. „Nic neplánujeme,“ mávla pokaždé rukou nad podobnými dotazy. Plánování jako takové pro ni bylo málem synonymem sprostého slova.

Její první manželství s Davidem Drábkem totiž trvalo dlouhých šest let a nebylo příliš šťastné, především proto, že krásná Henrieta Hornáčková si přála děťátko – a na to Drábek odmítal přistoupit. Z předchozího vztahu s herečkou Janou Bernáškovou (38) měl totiž dceru Justýnu (12) a o další miminko už nestál.

Nakonec se jí splnilo přání – dceru Babetku má s hudebníkem Pospíšilem. Společného potomka dokonce počali už po dvou letech randění. A právě tenhle malý zázrak přiměl zásadovou Henrietu přehodnotit svůj postoj k manželství! „Když jsem byla těhotná, vdávat jsem se taky nechtěla. Ale teď, když máme Babetku, říkala jsem si, že by to bylo hezké. Zatím to v plánu není, nejsme zasnoubení. Ale neřekla bych ne,“ přiznala s úsměvem pro Super.cz.

Jediné, nad čím do budoucnosti přemýšlí, je jenom dětský pokojíček pro jejich holčičku. Zatím totiž spinká malá Babeta v ložnici se svými rodiči. „Stěhovali jsme se sice s partnerem do většího, když jsme se dozvěděli, že nás bude víc, ale pokoj zatím využívá Honza jako pracovnu a Babetka je s námi v ložnici. V budoucím pokojíčku je asi sedm saxofonů, klarinet, piano a spousta not a je to Honzovo království, tak ho bude asi opouštět s těžkým srdcem,“ vysvětlila sympatická Hornáčková.

VIDEO: Hornáčková tajila těhotenství: V životě se nedějí jen plánované věci...

Video
Video se připravuje ...

Hornáčková tajila těhotenství: V životě se nedějí jen plánované věci... Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií