Bernášková se objevila se svým synem Theodorem (5) na křtu nové kuchařky Nasladko, jejíž byla kmotrou. Hned se jí nad těmi recepty začaly sbíhat sliny. Ač sladké nemusí, ráda se přiučí něčemu novému. Vaření ji baví a její jídlo rodině chutná. A to i přesto, že jídelníček v jejich domácnosti musela Jana dost upravit.

„Myslím si, že vařím dobře, bezlepkově a bez přidávání mléka, děti jsou vůči němu intoleratní, takže jsem se přizpůsobila. Zatím si rodina nestěžuje, dokonce občas pochválí, ale opravdu momentálně to na sepsání kuchařky není,“ přiznala herečka s tím, že musí hledat alternativní potraviny, které mouku a mléko nahradí.

Podobně je na tom i její herecká kolegyně Kristýna Janáčková(37). „Já se připojuji a také si s chutí přečtu, co a jak zdravě vyrobit, aby to chutnalo a nebylo to náročné. Jsem už devět let bezlepková, umím jen bezlepkové vánoční cukroví, takže doufám, že se přiučím něco nového a rozšířím své kulinářské znalosti,“ svěřila se herečka, která tentokrát nechala syna Luise Fredericka (5) doma.

VIDEO: Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu?

Video
Video se připravuje ...

Jana Bernášková to schytala od manžela: Prý jsem kopyto! Kvůli čemu? Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
30 fotografií