Pohledná brunetka je právě teď na horách, místo zimních radovánek v záplavách sněhu s milující rodinou po boku si ovšem na sociální síti postěžovala, jak náročné je pro ni vychovávat své dva poklady: „Tedík lyžuje ve školičce a já hodinu pozoruji, jak vzorně poslouchá, jezdí a vypadá nadšeně. Když ho učíme my s Rudou, tak jen brečí a válí se po sněhu. Proč jsou rodiče v očích dětí obludy?“ povzdechla si.

 

„Justýnu nesmím sdílet a ani o ní mluvit. Ta si o rodičích myslí ještě něco horšího,“ dodala s odkazem na svou dospívající dcerku. S fotkou obou dětí v lyžařském se ostatně chtěla pochlubit i ve svých instastories, ale holčička si patrně postavila hlavu, a tak si s jejím nesouhlasem Jana Bernášková poradila po svém: Justýninu tvář nahradila nálepkou jakéhosi rozzlobeného draka a doplnila slova „nemám GDPR“. Pro pubertální dívku by prý bylo nejlepší, kdyby se k ní rodiče vůbec nehlásili a ideálně zmizeli ze světa!

 

V komentářích pod jejími příspěvky se ovšem objevují životní zkušenosti jiných rodičů, kteří právě teď prožívají se svými dětmi stejná trápení, a je vidět, že se Bernáškové velice ulevilo, že není jediná, koho rebelující potomci vytáčí doběla. Ať už Justýna svými pubertálními výstřelky, nebo Theodor svou „šikanou“. „Když hodně prudí, tak mu řeknu, ať si zkusí najít novou mámu. Že už jsem unavená. On na mě vyplázne jazyk, zasměje se a řekne: Nechci novou mámu, tebe miluji. A šikanuje dál,“ popsala a připojila rozesmátý smajlík.

 

VIDEO: Jak nakupují jarní oblečení slavné maminky?

Video
Video se připravuje ...

Jak nakupují jarní oblečení slavné maminky? Maminka.cz, Supermámy.cz/David Hanuš

Fotogalerie
40 fotografií