Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

To není dcera, to je vnučka! Manželé se stali prarodiči v 34 a 35 letech

Autor: rc - 
6. října 2021
14:53

Ještě jim nebylo ani čtyřicet a už oslavili příchod svého prvního vnoučete! Jenni Medlamová (34) a její manžel Richard (35) přivítali první vnučku! Jenni totiž měla svou dceru Charmaine v sedmnácti letech. Charmaine šla ve šlépějích své mámy a otěhotněla v pouhých šestnácti.

Rodačka z britského města Hull Jenni Medlamová přišla do jiného stavu ještě na střední škole. Dceru Charmaine porodila v sedmnácti letech. Nejdříve ji vychovávala s jejím otcem, ovšem vztah ztroskotal a zůstala na výchovu dcerky sama. Když Charmaine oslavila páté narozeniny, potkala současného manžela Richarda, který se o Charmaine staral jako o vlastní.

V červnu letošního roku rodina přivítala nový přírůstek. Charmaine v šestnácti letech oznámila svým rodičům nečekanou zprávou, že je těhotná. Dceru Islu-May přivedla na svět ve stejném věku, v jakém měla její máma ji. Jenni, které je pouhých čtyřiatřicet let, a Richard, jemuž je pětatřicet, věří, že jsou nejmladšími prarodiči v zemi.

Když prý jdou ven s malou Islou-May, lidé si myslí, že je to jejich dcera, a ne vnučka. „Když jim vysvětlíme, že jsme vlastně prarodiče, jsou v naprostém šoku,“ uvedla Jenni pro britský deník Daily Mail. „Mnozí nám nevěří, když jim to řekneme. Ale samozřejmě chápeme, proč si lidé myslí, že jsme její rodiče,“ dodala s tím, že poté, co jí Charmaine řekla, že je těhotná, byla v šoku, ale nyní si roli prarodičů užívají. S Richardem však sami vychovávají dvě další dcery Chelsey (13) a Scarlett (10).

Navíc Charmaine pomáhají, jak mohou. Jak Jenni uvedla pro výše zmíněný deník, když se rozešla s otcem Charmaine, zůstala úplně sama a neměla nikoho, na koho by se mohla spolehnout. Svou dceru proto podporuje. „Přesně vím, jak se Charmaine cítila, když musela své mámě říct, že je těhotná. Ale řekla jsem jí, že je to její tělo a rozhodnutí, a budu ji v každém případě podporovat,“ dodala Jenni s tím, že její dcera je skvělá máma a malá Isla-May dokázala rodinu spojit ještě víc.  

VIDEO: Rané příznaky těhotenství. Kdy je správný čas udělat si těhotenský test?  

Zobrazit celou diskusi