Je to tak, nejmladší miliardářka světa Kylie Jenner se za pár měsíců stane dvojnásobnou maminkou. Těhotenství oznámila na instagramu skrz minutu a půl dlouhé video, které je udělané jako sestřih z posledních týdnů, které mapují její dosavadní jiný stav.

Nejdříve je ve videu vidět, jak Kylie drží v ruce těhotenský test s nápisem pregnant, tedy anglicky těhotná, hned nato oznamuje těhotenství svému partnerovi, rapperovi Travisi Scottovi (30), který okamžitě začne dojatě objímat v té době ještě ploché bříško své milované.

Dále je v záběrech vidět, jak jejich prvorozená dcera Stormi (3) ukazuje babičce, tedy matce Kylie Kris Jenner (65), snímky z ultrazvuku, načež propuká v obrovské dojetí. Kromě toho je zde i záběr právě z návštěvy gynekologa, kde vedle Kylie u ultrazvuku sedí opět dcerka Stormi.

V dalších záběrech už dochází k honosné oslavě 24. narozenin Kylie, kde patrně oznámila svůj požehnaný stav zbytku rodiny. To nejlepší si ale podnikatelka nechala na konec – ukázala už poměrně velké těhotenské bříško, z něhož lze usoudit, že by mohla být přibližně v pátém měsíci těhotenství. Pohlaví miminka ale neprozradila.

Fotogalerie
60 fotografií