Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Prázdné ulice, obchoďáky i pláže: Muž o sobě tvrdí, že uvázl v roce 2027 a lidstvo vyhynulo

Autor: rix - 
26. září 2021
09:38

Tiktoková senzace s šesti miliony followerů tvrdí, že se zasekla v čase. Španěl prý uvázl v roce 2027, podle něj v tomto roce lidstvo už vyhynulo. Javier na sociální síť nahrává videa prázdných nákupních center, ulic a pláží.

Javier si stojí za svým, jeho videa jsou prý jasným důkazem jeho fantastických tvrzení. Jako poslední muž na planetě obchází po městech a v dohledu není žádná živá bytost. „Den 219, sám na světě,“ opatřuje Javier svá videa katastrofickými titulky.

Jak uvedl deník Mirror, na TikToku jeho videa baví přes šest milionů sledujících. S prvním snímkem přišel letos v únoru. „Právě jsem se vzbudil v nemocnici a nemůžu přijít na to, co se stalo,“ uvedl ve svém prvním příspěvku. Poté se vydal do ulic na osamělou pouť. „Lidstvo vyhynulo, v nákupních centrech nikdo není,“ popisoval.

Ne všichni mu jeho záhadu zbaštili. Spousta diskutujících se ptá, proč tedy ve městech funguje elektřina a internet. „Nejsem si jistý, asi zde existuje jisté spojení mezi lety 2021 a 2027,“ odpověděl Javier vyhýbavě. Jeho cílem je ale prý hlavně najít cestu zpět do přítomnosti.

Video  Javier prý uvázl v roce 2027, lidstvo zde už vyhynulo.  - Tiktok: unicosobreviviente
Video se připravuje ...

Sibyla ( 27. září 2021 04:41 )

tu trávu zalévá a seká kdo? Očividně nemá zahradu, jinak by věděl, co tráva dokáže. Nehledě na fotky ulic se stromy - kdo odstranil spadané listí? Jasný fake.

Zobrazit celou diskusi