Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Dvojčata pobláznila instagram: Sestry nahými fotkami potěšily miliony fanoušků

Autor: rc - 
17. září 2021
21:44

Smyslný pozdrav z dovolené poslaly svým fanouškům na sociální síti instagram sestry Mathilde a Pauline Tantotovy. Dvojčata si užívala slunečné dny ve vile u moře a z jejich pobytu se díky sociálním sítím mohli těšit i jejich fanoušci. Nádherné sestry, které mají na sociální síti miliony fanoušků, odhodily plavky a vyfotily se společně na terase. Fotografie obnažených krásek v odrazu na skle uživatelům vyrazila dech.

Sestry Mathilde a Pauline Tantotovy jsou hvězdy instagramu. Obě dvě dostaly do vínku krásu a sexappeal, ani jedna z nich se rozhodně nebojí jít s kůží na trh a ukázat své sexy křivky v plné kráse. Není tedy divu, že si získaly miliony fanoušků. Mathilde na instagramu sleduje 10,4 milionu lidí a Pauline 6 milionů. Zároveň dvojčata z Francie společně založila módní značku plavek, a tak se na fotografiích často ukazují v sexy bikinách.

Na začátku září podle informací britského deníku Daily Star odjely do francouzské vesničky Grimaud, kde si užívaly prázdniny v luxusní vile na pobřeží. Právě tam vznikla fotografie, při jejímž zhlédnutí se musel zrychlit tep snad všem jejich fanouškům i fanynkám. „Okenní selfie jsou mé nejoblíbenější,“ napsala ke snímku Mathilde. Děvčata na fotce stojí zcela nahá u prosklených dveří na terase. Intimní partie jim chytře zakrývá odraz polštářů na pohovce.

Mathilde u velkých prosklených dveří zároveň vyfotila další fotku, kde je už bez sestry. Společný snímek samozřejmě na sociální síti sklidil úspěch. „Nejkrásnější sestry,“ napsal jeden z fanoušků. „To vypadá skvěle,“ napsal další.  Mathilde už vyvolala poprask na sociální síti fotografií, na níž je jen v titěrních bílých bikinách.

VIDEO: Jak si Češi užívali pornokaranténu

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi