Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Rodina se setkala se ztraceným psem po 10 letech. Našli ho 2574 km od domova

Autor: rix - 
18. července 2021
12:55

Zázraky se dějí. Rodina Howardových z Arkansasu na ně už určitě věří. Po deseti letech se totiž opět setkala se svým čtyřnohým mazlíčkem.Toho našli pracovníci útulku 2 574 kilometrů od domova. Pro miniaturního knírače Razzla se tak musel vypravit psí zachránce Jeremy.

O obrovském štěstí může mluvit rodinka Howardových z amerického Arkansasu. Svého milovaného knírače ztratili jeho majitelé v roce 2011 a už se vzdali naděje, že by se se svým čtyřnohým mazlíčkem Razzlem shledali. Zázraky se ale dějí. V útulku Stockton v severní Kalifornii vzdáleném 2 574 kilometrů naskenovali čip jednoho z hafanů a zjistili, že jeho domov je opravdu daleko, informoval Daily Mail

Do akce se tak vydal místní psí hrdina Jeremy Wade. Ten vlastní letadlo a firmu, která se stará o to, aby se majitelé opět střetli se svými ztracenými mazlíčky. Na jeho profilu se pak objevily záběry z dojemného setkání páníčků a knírače Razzla. „Asi o trošku starší, než jakého si ho pamatujete, ale je to on,“ prohlásil Jeremy, když vyndaval ztraceného pejska z letadla. 

„Je to on!“ nadšeně vykřikla Rhonda Howardová při pohledu na Razzla. Čtyřnohý mazlíček měl štěstí. Když byl v Kalifornii nalezen, nebylo mu vůbec do zpěvu. Trpěl podvýživou a nemocemi. Proto nemohl podstoupit let v klasickém komerčním letu a vypravil se za ním právě Jeremy Wade. 

„To, že máme Razzla zpět, pro nás znamená úplně vše,“ svěřila se jedna z příbuzných a poznamenala, že ji překvapila laskavost, s jakou byli všichni nápomocní. 

„Vždy o sobě smýšlím pouze jako o malé části dlouhého řetězce. Rád pracuji na tom, aby bylo lépe lidem a zvířatům,“ poznamenal skromně Jeremy. „Jsem vděčný, že jsem toho mohl být součástí a dostal Razzla domů,“ dodal. 

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

padrino ( 18. července 2021 13:45 )

Dobrý PR-ko pro Jeremyho.Koukám,že se na tak "významnou" cestu uměl voháknout.

Zobrazit celou diskusi