Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dodávka s českou značkou ukradla paničce milovaného pejska: Majitelka nabízí za nalezení vysokou odměnu

Autor: jel - 
30. března 2021
18:19

Sun Xuliová z bavorského města Grafenwöhr už více než měsíc zoufale pátrá po svém ztraceném pejskovi. Fenku Mey Mey měla prý naložit dodávka s českou poznávací značkou. Za nalezení nabízí majitelka mazlíčka obrovskou odměnu.

Nešťastná paní Sun Xuliová má dva psy, plachého zlatého retrívra a fenku plemene samojed Mey Mey. Ta je prý velmi důvěřivá. Podle informací portálu onetz.de mazlíček nevysvětlitelně zmizel 12. února. 

Majitelka se domnívala, že její matka dostatečně nezavřela dveře, a tak se psi dostali ven. Kolem půl desáté večer si manžel paní Xuliové všiml, že jsou dveře pootevřené, a za nimi našel třesoucího se zlatého retrívra. Po Mey Mey však nebylo ani vidu ani slechu. „Obvykle se od sebe ti dva nerozdělí. Někdo ji musel unést,“ popsala smutná Sun.

Manželé vytiskli obrovské množství letáků, které rozvěsili všude. Za nalezení pejska nabízejí odměnu v přepočtu téměř 80 tisíc korun. Jde o fenku s rodokmenem, a tak se majitelka obává, že ji někdo bude chtít využít v množírně. 

Mey Mey už se ztratila před více než měsícem, paní Xuliová se však nevzdává a věří, že bude nalezena. Letáky zřejmě přeci jenom přinesly nějaké ovoce, protože o víkendu se na facebooku objevila zpráva o tom, že byla odvezena dodávkou.

„Fenka byla odvezena ve večerních hodinách dodávkou s českou poznávací značkou (majitelka ji bohužel nestačila zaznamenat) z města Grafenwöhr (Bavorsko-Franken). Majitelka proto kontaktuje všemi dostupnými způsoby českou stranu a nabízí odměnu 3000 eur,“ stojí ve zprávě na sociální síti.

Video  Rok žili Gina, Blondýna a Richi v útulku. Teď konečně mohou do nových domovů. Pomohly jim Blesk tlapky.  - Kateřina Lang
Video se připravuje ...

nemocna ( 31. března 2021 14:14 )

Lidi co toto dělají jsou bezcitní *** jde jim jen o peníze je prodat nebo mít do množírny na štěnata a je jim jedno co prožívá ten pes že teskní, je v jiném prostředí s cizími lidmi a nemá na co byl zvyklí, jestli je někde zavřený v kleci tak musí hrozně trpět a pokud se takový pachatelé zjistí měli by být tvrdě potrestaní, zákony jsou však v takových případech nedostačující a tresty spíš směšné, nejhorší je že v některých státech berou psa jako věc a nebo potravinové zvíře, moc přeji paní aby se jí nádherný pejsek vrátil zpět do jejího domova k smutnícímu druhému pejsku, lidi koukejte kolem sebe a nebudte lhostejní

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání