Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babča (58) zvedá sedmdesát kilo mrtvým tahem: Fitness je její závislost a muži z ní šílí!

Autor: rix - 
4. července 2021
16:09

Maggie Chruścickam obětovala život sportu a fitness. A nehodlá jen tak končit! V osmapadesáti je neuvěřitelně namakaná a kraluje na sociálních sítích. Jejím snem je vyhrát soutěž v bikiny fitness. Ve svém pokročilém věku trénuje i šestkrát týdně. 

Muži jsou z Maggie zoufalí a její tělo je přivádí k šílenství. Aby taky ne. V osmapadesáti letech vypadá Polka velice dobře. Maggie Chruścickam přičichla k fitness v osmnácti letech. Po čtyřicítce se ale určitě neuklidnila. Plave, lyžuje, dělá jógu a pětkrát týdně běhá, uvedl Dailystar.

Když si Maggie uvědomila, že ji fyzická námaha pomáhá udržet si svěží mysl, vrhla se i na zvedání činek. Namakaná babča teď posiluje až šestkrát týdně a naplno se věnuje i vyvážené stravě. Ve svých letech dokáže mrtvým tahem uzvednou závaží o váze sedmdesáti kil. 

Maggie přestat nehodlá. „Na posilování jsem závislá,“ přiznala. „Sport je ideální pro zdravou mysl, díky němu lépe zvládám stres a životní situace,“ vysvětlila bodybuilderka. Má svého vlastního trenéra a jejím snem je vyhrát soutěž v bikiny fitness. „Ještě na to nejsem připravená, ale je to můj cíl,“ dodala. 

„Narodila jsem se s vírou, že jsem jedinečná, je to něco zvláštního. Nedokážu si to vysvětlit, ale dost mi to pomáhá,“ uvedla Maggie. Ta si jako dárek k narozeninám objednala fitness focení, aby se mohla chlubit svými snímky. „Modeling je moje láska, před kamerou se ze mě stává jiný člověk,“ popsala své pocity. Vysvětlila, že ji těší komentáře na sociálních sítích, kde ji fanoušci opěvují. 

Na instagramu modelka kraluje. Objevují se komentáře, kde ji lidé považují za bohyni. Komplimenty jí skládá spousta mužů. Ti u ní i často zkouší štěstí, jelikož ji pokládají za mnohem mladší, než doopravdy je. „Lidé si často myslí, že mi je třicet nebo čtyřicet, a nemohou uvěřit, že mi je padesát osm let,“ uvedla a dodala, že některé muže musela zablokovat, jelikož jí posílali oplzlé fotky. 

dvorece ( 4. července 2021 18:15 )

Nechápu retardy, co píší - babča - a přitom do důchodu se chodí v 65...

jochen84 ( 4. července 2021 16:56 )

Nádherná ženská. Miluju udržované milfky a tahle se umí ještě i parádně obléknout,ty boty wau. Šel bych do ní hned!

Zobrazit celou diskusi