Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Všechno bylo normální, dokud nezačala rodit! Studentce (17) všechny testy vyšly negativní

Autor: rc - 
28. května 2021
19:59

Že je těhotná, Ellisha Fordová vůbec netušila. Sedmnáctiletá studentka měla po celou dobu těhotenství ploché břicho! Dokonce si dělala i těhotenské testy, které jí vyšly negativně. Poslední test si dělala v den, kdy na svět přivedla syna.

Sedmnáctiletá anglická studentka Ellisha Fordová trpěla bolestmi břicha. Proto se rozhodla navštívit lékaře, který jí oznámil šokující zprávu. Při ultrazvukovém vyšetření jí řekl, že bolesti břicha jsou ve skutečnosti kontrakce a co nevidět se jí narodí dítě. „Byla jsem na šest centimetrů otevřená,“ popsala návštěvu u lékaře pro britský deník Daily Mirror. Toho večera se jí narodil syn Harper. Ellisha přitom celé těhotenství netušila, že je v jiném stavu. Měla stále ploché břicho, netrpěla nevolnostmi. Tři týdny před porodem ji pouze trápily bolesti zad.

Tehdy navštívila poprvé lékaře, který jí však řekl, že to může být zánět sedacího nervu a poslal ji domů. Těhotenství neprokázaly krevní testy ani několik těhotenských testů. Poslední těhotenský test jí dělali u lékaře před tím, než se narodil Harper. Chlapec přišel na svět v třiačtyřicátém týdnu a vážil něco málo přes 3 kila!

„Když se narodil, nevydával žádný zvuk, protože spolykal hodně tekutiny,“ popsala dramatické chvíle po nečekaném porodu. „Můj táta si myslel, že je nádherný, a když ho viděl, rozplakal se,“ řekla Ellisha a dodala, že ze začátku bylo pro ni těžké sžít se s rolí matky. „Neměla jsem devět měsíců na to, abych se na to připravila. Byl to ten případ, kdy jsem najednou měla dítě a musela jsem se o něj starat,“ uzavřela.

VIDEO: Jak zjistíte, že jste těhotná, ještě než si uděláte test

Zobrazit celou diskusi