Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Bohatá rodina hledá svou Fran Fine: Za práci nabízí pohádkových 2,2 milionů ročně!

Bohatá rodina hledá své chůvy Fine: Za práci nabízí pohádkových 2,2 milionů ročně!
Bohatá rodina hledá své chůvy Fine: Za práci nabízí pohádkových 2,2 milionů ročně!  (Autor: archiv Blesku)
Autor: rc - 
11. dubna 2021
14:22

Lukrativní práci nabízí jedna bohatá rodina z amerického San Fransciska. Zaneprázdnění rodiče hledají pro své děti hned tři chůvy. Za výchovu svých ratolestí nabízí neuvěřitelný plat a to 100 tisíc amerických dolarů (2,2 milionů Kč)! Za to však chůva musí pobývat v jejich rodinném sídle ve zbohatlické čtvrti v oblasti Napa a mimo jiné souhlasit se směnou trvající dvanáct hodin. Ovšem to není vše, s čím musí být chůva svolná!

Víc jak 2,2 milionů Kč ročně nabízí chůvě jedna americká rodina ze San Franciska. Rodiče, kteří si k najmutí chůvy najali firmu Louer, mají dvě děti – mimino a batole. Pro své dvě ratolesti chtějí co nejlepší péči, takže chůva, která se přihlásí, nebude rozhodně na vedení domácnosti a výchovu dětí sama. Rodiče totiž požadují chůvy hned tři a všem nabízí stejné platy.

Ovšem pohádkově placené místo má háček. Rozhodně se nejedná o práci, kde by měl člověk dostatek času pro sebe. Rodiče požadují, aby chůvy pracovaly dvanáct hodin denně a přestěhovaly se do jejich rodinného sídla, které leží v proslulé vinařské Napě. Oblast v Kalifornii je známá tím, že tam jsou opravdu vysoké ceny nemovitostí. Ceny domů se tam podle informací New York Post pohybují od 5 milionů amerických dolarů (109 milionů Kč) do 9 milionů (197 milionů Kč). Domy tam vlastní i hollywoodské celebrity, minulý rok si tam pořídila sídlo herečka Julia Roberts.

Rodina nezůstává na stejném místě, a tak chůva s nimi bude cestovat do různých koutů země. Pokud si představujete, že chůva bude žít životem slečny Fine z populárního seriálu, tak to tak úplně není. Od budoucích chův se totiž očekává, že zastanou i některé domácí práce. Měly by totiž vařit, uklízet, doprovázet děti na různé události. Musí umět etiketu a být schopné děti vzdělávat.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi