Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kadeřník zakopl při stříhání a bodl si nůžky do těla: Trefil se přímo do srdce!

Autor: shp - 
18. února 2021
22:59

K šílené nehodě došlo v bostonském kadeřnictví a tetovacím salonu. Holič Steve Silva zrovna pracoval na sestřihu zákazníka, když vtom uklouzl a zabodl si nůžky do těla. Kadeřník měl obrovskou smůlu. Nůžkami se totiž při pádu trefil rovnou do srdce.

Strašlivá nehoda, která se odehrála minulý pátek v Boston Barber & Tattoo Company, byla natočena na video průmyslovou kameru. Ze záběrů člověku vstávají vlasy na hlavě. Zákazníkem, který byl v holičství zrovna stříhán Stevem, je Max Cohen.

Chodil kolem mě a poté uklouzl. Tak mu říkám, že je to v pohodě,“ řekl Cogen TV WHDH. „Následně jsem si uvědomil, že drží nůžky a na zemi je krev. Poté řekl: ‚Ach můj Bože, zrovna jsem se pobodal‘,“ dodal zděšený zákazník.

O centimetr vedle a bylo by po něm

Z toho, co jsem pochopil, tak kdyby to bylo o centimetr vedle, bylo by po něm,“ řekl TV CBS Boston majitel salonu Robert Dello Russo. Lékaři po převozu do nemocnice zjistili, že má holič probodnutou přímo srdeční tepnu.

Musel proto podstoupit otevřenou operaci srdce, která byla naštěstí úspěšná. „Uděláme pro něj vše, co můžeme. Už říká, že se vrátí ihned, jakmile ho nebude bolet stát,“ dodal Russo. I když málem zemřel, staral se Steve po operaci o svého zákazníka.

Příští týden bude propuštěn z nemocnice

Napsal mi zprávu, že mi za vše děkuje. Zeptal jsem se ho, jak se má. Odpověděl, že je mu dobře. Poté se mě zeptal, jestli mi dodělali účes, protože s ním nebyl hotový,“ řekl Max. Doktor uvedl, že pokud nedojde ke zhoršení stavu Stevea, bude příští týden propuštěn.

Video: Podezřelý účes Schillerové

Zobrazit celou diskusi