Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zemřel nejtlustší muž (†52): V jednu dobu vážil až 413 kg!

Autor: rc - 
3. ledna 2021
05:02

Zemřel nejtlustší muž Británie Barry Austin. Dvaapadesátiletý muž, který byl fotbalový fanoušek a dokázal vypít čtyřicet půllitru piva během jedné noci, v jednu dobu vážil až 413 kg! Smutnou zprávu na sociální síti Facebook oznámila jeho dcera. Příčiny úmrtí nejsou jasné, ovšem Barryho v posledních letech sužovaly zdravotní problémy.

Neuvěřitelných 413 kilogramů v jednu chvíli vážil Barry Austin, čímž si vysloužil označení „nejtlustší muž Británie“. O Austinovi britská televize Sky One natočila dokonce dokument Inside Britain´s Fattest Man (Uvnitř nejtlustšího muže Británie), který uváděl moderátor Richard Hammond. Cvalík se také objevil v komediálním dramatu ITV The Fattest Man in Britain (Nejtlustší muž v Británii) a komentoval současné dění na BBC news.

Barry byl známý tím, že se přejídal. Dokázal přijmout až 29 tisíc kalorii denně a vypít až 40 půllitrů piva během jedné noci! Změny se podle informací britského deníku Daily Mirror rozhodl udělat v roce 2012, kdy se zasnoubil s přítelkyní Debbie Kirbyovou. Tehdy se mu podařilo shodit až 127 kilogramů a díky chirurgickému zákroku jeho váha spadla na 254 kilogramů. Ovšem přesto, že rodák z anglického Birminghamu změnil své stravovací návyky, trpěl četnými zdravotními problémy.

Na Nový rok jeho dcera Dannie Nina Louiseová na sociální síti Facebook oznámila smutnou zprávu. „Absolutně zlomené srdce. To jsou ta jediná, která dokáží vyjádřit, jak se teď cítím,“ napsala na sociální síť s tím, že její otec Barry Austin zemřel. „Milovala jsem tě, takového jaký jsi byl,“ dodala v příspěvku s tím, že byl nejen jejím otcem, ale také dobrým přítelem, který tu pro ni vždy byl.

VIDEO: Výživový specialista Petr Havlíček o obezitě

XYZ3 ( 3. ledna 2021 10:54 )

Příčiny úmrtí nejsou jasné..vtip?

smradlavamakrela ( 3. ledna 2021 08:52 )

Chudák, nemohl mít ani anální sex.

Zobrazit celou diskusi