Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Můj bůh je Lidl, říká Josh Smith (24). Tam se stravuju, oblékám, obouvám, obstarávám Vánoce...

Autor: Marta Nováková - 
29. prosince 2020
06:00

Josh Smith (24) z anglického Mirfieldu je posedlý značkovým zbožím. Nezajímají ho ale luxusní módní domy nebo věhlasní návrháři: jeho bere jen značka Lidl. V něm nakupuje jídlo, oblečení, dokonce tam pořídil veškeré vánoční dárky!

Josh každý týden v Lidlu utratí asi tři a půl tisíce korun. Obzvlášť si užívá speciální týdenní nabídky. „Nikdy nevíte, co tam najdete. Já třeba jednou šel pro kuře, a vrátil jsem se s vapkou na umývání auta! Než jsem ji viděl, netušil jsem, že ji mohu potřebovat!“ směje se.

»Pan Lidl«

Zboží z Lidlu prý vládne i Joshově šatníku. Ve svetru a teniskách s logem milovaného obchodu chodí nejen nakupovat, ale klidně i na pivo. Tím si v Mirfieldu vysloužil i novou přezdívku. „Lidé mi říkají »pan Lidl«. Teď už mě tak zná každý,“ krčí rameny Josh. Od kámošů už dokonce dostal falešnou espézetku s touto svou přezdívkou.

Osudná služebka

Joshova obsese Lidlem začala na pracovní cestě do Německa. Když tam šel nakoupit, objevil v Lidlu pár žlutomodro-červených tenisek . „Koupil jsem si je ze srandy, ale všichni kamarádi z nich byli vytržení,“ vzpomíná. Od té doby u něj žádný jiný obchod nemá šanci.

Přítelkyni je stydno...

Josh se ke své libůstce snaží zlanařit i svou přítelkyni Becky Haighovou (24), ta nad ní zatím jen kroutí hlavou. Dokonce ho prý musela přemlouvat, aby si logo obchodu nenechal vytetovat. „Myslí si, že je to trochu trapné. Trochu se za mě stydí,“ svěřil se Josh. „Má dobré srdce a chce lidi rozesmívat, to je to hlavní,“ komentuje Becky výstřelky svého milého.

Video: Mladík utratil téměř milion, aby vypadal jako elf
Video  Mladík utratil téměř milion, aby vypadal jako elf  - facebook.com/PlasticoPrincipe
Video se připravuje ...

vosavopruz ( 29. prosince 2020 18:44 )

To je primitiv ... ještě že v Lidlu nejsou sprchy,jinak by tam chodil se mejt. Já často nakupuju v Penny,ale oblečení nebo obuv tedy ne.

baronessa ( 29. prosince 2020 10:29 )

Tak pokud se s Lidlem nechce oženit....

Kamil Škoch ( 29. prosince 2020 08:46 )

No to musí byt ču... nicméně u nás máme zase všchno od nějakého Slováka co je a není majitelem Agrofertu jež vyrábí úplně vše.

TomasLB ( 29. prosince 2020 08:38 )

v čechách uctívají lidé také boha...Babiše..

Zobrazit celou diskusi