Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Chlapeček (4) spadl do studny: Ta je široká jen 20 centimetrů!

Autor: štt - 
13. prosince 2020
20:37

V Texasu se odehrála záchrana malého kluka, jenž spadl do staré studny. Na technicky náročné operaci spolupracovaly všechny složky záchranného systému. Podívejte se na samotný zásah.

Dítě zapadlo do 2,5 metru hluboké díry, která byla pouze 20 cm široká. Na místo byli svoláni místní policisté a zdravotníci. Samotné akce se však zúčastnili zejména hasiči, kteří museli vymyslet, jak dítě uvězněné v úzké průrvě dostat ven.

Hošíka nakonec vytáhli pomocí lana. Na záznamu je vidět, že ihned jak se v díře objeví chlapcova hlavička, přihlížející dav se všem záchranářům odvděčí hlasitým potleskem. „Je to vánoční zázrak. Akce se vydařila díky našim modlitbám a spolupráci našich mužů,“ komentoval akci šerif místní policie Rene Fuentes.

Video  Bezprostřední záběry z vyprošťování.  - Twitter City of Mansion
Video se připravuje ...

Kluk po celou dobu vyprošťování byl schopný komunikovat. Ihned byl ošetřen lékaři a poslán na pozorování do nedaleké nemocnice. „Včerejší noc byla zkouškou nejen pro hasiče, ale pro celou naši komunitu. Tu se nám podařilo podstoupit na výbornou,“ dodal spokojený šerif.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi