Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Mladý táta se pyšní potetovaným tělem, implantáty a upířími tesáky: Jaká proměna bolela nejvíc?

Autor: štt - 
18. prosince 2020
12:35

Brazilec Marcelo de Souza Riberio (38) má celé tělo pokryto barevným inkoustem a to včetně uší nebo očních bulev. Ty však dle jeho slov nebyly nejbolestivějším místem, kam se jehlou nechal tetovat. 

Otec dvou dětí se přiznává, že je závislý na neustálé proměně vlastního těla. První tetování si nechal udělat již v 15 letech a za více než 20 let jich přibylo na 1000. Kromě kompletního pokrytí kůže inkoustem jeho tělo zdobí několik piercingů, ale i podkožních implantátů. Když se na vás usměje zablyští se mu v koutku úst dva špičaté tesáky a možná zahlédnete i jeho rozeklaný jazyk.

Přestože si Marcelo za léta vybudoval vysokou míru tolerance vůči bolesti, přiznává se, že jedna část těla jej při tetování nebývale bolela. Tetování očních bulev bylo sice asi nejnebezpečnějším - kvůli riziku infekce a možné ztrátě zraku, ale zdaleka ne tak bolestivé jako u uší.

Během vpichování do chrupavčitých orgánů nic necítil, ale poté co odezněla anestetika, zažil prý teprve to pravé peklo. „Nedokážete si představit, jak to pálilo ještě několik dní po operaci,“ dodává muž, jehož těla se jehla nedotkla pouze na 2 % těla.

Zuby má celé pokryté niklem, vvyšly jej na zhruba 40 000 korun. „Mám rád upíry a chtěl jsem mít špičáky, jako mají oni ve filmech,“ hrdě přiznává. Všechny tělesné úpravy jej v průběhu let stály zhruba dvakrát víc než neobvyklý chrup.

Jeho rodina a přátelé si na „nového“ Marcela už zvykli, ale pokaždé když vyjde na ulici, procházející nechtějí věřit vlastním očím. „Pokaždé se se mnou někdo chce vyfotit. Reakce lidí jsou většinou dost pozitivní,“ dme se Brazilec pýchou.

Marcelo se tetováním i sám živí a je naprosto přesvědčený, že jeho tělo je umělecké dílo. „Už od dětství mě vzrušovala představa mít možnost stát se někým jiným,“ říká o své životní zkušenosti. Marcelo je nejvíce pyšný na svou odlišnost. Už nyní se chystá zakrýt další místo svého těla inkoustem. Nyní by to měla být vnitřní strana úst.

al.bunda ( 18. prosince 2020 13:26 )

Toho pacoše mít za fotra tak dobrovolně vstoupím do děcáku

Zobrazit celou diskusi