Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Věrný pejsek čekal na páníčka déle jak týden před nemocnicí: Ten už byl však mrtvý

Autor: jel - 
4. prosince 2020
20:21

Smutný příběh se stal v polovině listopadu ve filipínském městě Valenzuela. Věrný pejsek plemene aspin čekal před nemocnicí na návrat svého majitele, ten se však už nevrátil, protože zemřel.

Majitel pejska utrpěl infarkt, když ho záchranáři převáželi do nemocnice, pejsek celou dobu běžel za autem, požádali proto řidiče, aby zastavil a milovaného mazlíčka pustili dovnitř za jeho páníčkem. Později jej však museli nechat před branami, protože psi do nemocnice nesmí.

Bohužel došlo k nejhoršímu a muž srdeční záchvat nepřežil. Nebohý pejsek tak na něj marně čekal déle než týden, laskavý personál ho alespoň krmil. Jednoho dne se na návštěvu do nemocnice vydal Emman Teoxon se svou partnerkou. „Našli jsme psa, který seděl před bránou a vypadal, že na někoho čeká. Nevypadal jako toulavý pes, byl velmi čistý,“ popsal pan Teoxon s tím, že jedna ze zaměstnankyň nemocnice je jeho sousedka, a tak se jí zeptal, zda neví, kde je majitel psa.

„Skoro jsem brečel, když jsem ten příběh slyšel,“ přiznal se Emman a přirovnal věrné zvíře k japonskému pejskovi Hačikó známého z filmu Hačikó - příběh psa. Dvojice si vzala mazlíčka dočasně domů a nyní mu hledají náhradní rodinu.

Ocicko ( 4. prosince 2020 22:15 )

tomik007, víte, že jste hnusnej. Takový krásný příběh a Vy se nestydíte kecat takové nesmysly. Nepřeji Vám, aby jste zažil vládu demožumpy.Stydím se za Vás, že vůbec existují takový lidé, jako jste Vy.

frantacizek ( 4. prosince 2020 22:02 )

krásný

Zobrazit celou diskusi