Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Lenka vyhrála s manželem 3 miliardy v loterii: Peníze rozdávají sousedům

Autor: jel - 
17. listopadu 2020
05:20

Steve Thomson a jeho manželka, původem Slovenka Lenka, kteří žijí v anglickém městě Selsey, v minulém roce vyhráli obrovské peníze. Díky výhře v loterii Euromiliony jim na účtě přibyly v přepočtu více než tři miliardy korun. Bezprostředně po výhře Steve slíbil, že část peněz použije na pomoc sousedům. Svůj slib dodržel.

Minulý rok novopečený miliardář šokoval, když i přes výhru dál chodil do práce. Stavař Steve bezprostředně poté, co získal tučnou sumu peněz, dál pokračoval ve své práci. Nechtěl prý zklamat své věrné zákazníky a chtěl dodělat vše, co slíbil.

„Mohl teď sedět na nějaké slunečné pláži a popíjet šampaňské, ale on namísto toho pracuje jako my ostatní. To, že chce, aby byli jeho zákazníci spokojení, poukazuje na to, jak skvělý chlap to je,“ nechal se tehdy slyšet jeden z místních obyvatel.

Slib manželé dodrželi

„Když loni vyhrál jackpot, řekl, že se postará o přátele a komunitu. Svá slova rozhodně dodržel,“ prozradil Daily Star rodinný známý. Miliardář skutečně daroval na rozvoj místní komunity celých 6 milionů korun.

Thomsonovi také přispěli v přepočtu milionem a půl lékařskému centru ve městě, která tak mohlo zlepšit své vybavení a na specializovaná vyšetření už obyvatelé města nemusí nikam daleko dojíždět. Velkou částku věnoval Steve také svému oblíbenému kriketovému klubu Selsey.

Ještě začátkem tohoto roku přitom manželé, kteří mají tři děti, žili v třípokojovém domě. Přestěhovali se do většího, aby každé z jejich dětí mělo vlastní pokoj. „Každý rok jezdíme na Slovensko za mou rodinou a po návratu začínáme hned šetřit na další cestu. Teď je budu moct vídat častěji, ale můžeme jet i na jinou dovolenou. Asi někam, kde jsou pláže a teplo,“ prozradila bezprostředně po výhře nadšená Slovenka, která měla radost, že bude moci rodinu navštívit, kdy bude chtít.

NovyZakon ( 17. listopadu 2020 08:37 )

Placená reklama - každý den v Blesku ......

Zobrazit celou diskusi