Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Heterosexuální táta od rodiny boří stereotypy v oblékání: Do práce chodí v sukni a podpatcích

Autor: jel - 
21. října 2020
12:58

Mark Bryan (61) z Německa je heterosexuální ženatý otec od rodiny. Sám říká, že miluje Porsche a hezké ženy, ale také miluje sukně a vysoké podpatky. V sukni chodí i do práce a někteří lidé zpochybňují jeho sexuální orientaci. Inženýr robotiky však říká, že chce pouze dokázat, že koncept genderového oblečení je hloupost.

Táta tří dětí začal nosit sukně a podpatky před čtyřmi lety a říká, že to bylo skvělé rozhodnutí. Je odhodlán zbořit genderové stereotypy v módě. Uvedl, že poprvé měl na sobě podpatky na vysoké škole, požádala ho o to tehdejsí přítelkyně, se kterou tančil.

Na svém instagramu pravidelně zveřejňuje fotky svých outfitů. Mark často kombinuje typicky mužské košile, saka a kravaty s úzkými většinou jednoduchými sukněmi. Nejraději má prý dvanácticentimetrové podpatky v kombinaci s pouzdrovou sukní, které si kupuje většinou online. „Není to úplně nejpohodlnější, ale opravdu se mi líbí jak to vypadá dohromady,“ prozradil Mark.

Prý vždy obdivoval ženy, které nosily podpatky a úzké sukně, a tak se nakonec rozhodl, že je bude nosit také. „Jsou ale chvíle, kdy se mě, většinou muži, ptají na nepříjemné otázky. Většinou odpovídám něco jako ,Proč to, že mám sukni tě nutí ptát se na mou sexuální orientaci? Ptal by ses i kdybych měl kalhoty? Ptáš se žen, které mají sukni a podpatky na jejich orientaci?'“ řekl serveru Bored Panda.

Mark je ženatý jedenáct let a říká, že jeho žena i děti ho podporují. Nejprve šel do práce pouze v podpatcích a až později sebral odvahu a vzal si i sukni. Zpočátku se prý cítil nervózně, ale pak mu došlo, že většina lidí se nestará o to, co má kdo na sobě. „Někteří lidí, muži obvykle, jsou překvapeni, že s nimi dokážu vést normální rozhovor o takzvaně chlapských věcech,“ dodal Mark.

nazor ( 21. října 2020 18:04 )

Co ma spolecnyho jeho inteligence s tim, ze chce chodit v suknich a v lodickach? Znam nekolik lidi v vysokou skolou, ktere povazuji za podprumerne, ale jinak jsou normalni, myslim tim, ze chlapi nosi kalhoty a zeny sukne i kalhoty

nazor ( 21. října 2020 17:03 )

To se asi stane

odporak ( 21. října 2020 16:57 )

Svět se zbláznil. Nejhorší je to, že z nenormálních věcí, které by se neměly dávat na odiv, se dělá věc normální a ještě se co nejvíce zviditelňuje a propaguje. Vytrácí se zdravý rozum a soudnost. Je mi z toho zle, ale to je tak celé, co s tím mohu dělat. Lidé zahubí sami sebe svou primitivností.

nazor ( 21. října 2020 16:50 )

Nesouhlasim to je moc pekna kombinace foto c.9

nazor ( 21. října 2020 16:45 )

Ale musim rict, ze na vsech fotkach to ma pekne sladeny ten vohoz, to mi da vzdy nejvetsi praci. Nejlepsi je foto 11, ta cervena kosile s sedou sukni a cervenyma botama je super a taky ten postoj! Jen se mu divim, ze chce nosit podpadky, ty uz davno do prace nenosim, to je utrpeni, uz nemusim. Je pravda co rika, ze vetsina lidi se nestara o to, co ma kdo na sobe, napr.moje kolegyne co sedi vedle me, kdybych mela infarkt, tak si toho ani nevsimne a chodi furt v cernem, aby nemusela kombinovat a premyslet co se k cemu hodi. Ale nechtela bych,aby muj chlap chodil v sukni,to uz je moc. Ale mladi jsou dnes tolerantni a nic jim nevadi a kdyz nikomu neskodi.....

Zobrazit celou diskusi