Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Krásná misionářka (†20) tragicky zemřela: Sklouzla a spadla ze srázu!

Autor: rc - 
18. října 2020
06:59

Tragicky ve Švýcarsku zemřela studentka Annabelle Nielsenová. Dvacetiletá misionářka se v úterý se svými přáteli vypravila na túru do hor. Uklouzla však a spadla ze strmého svahu! Její smrt oplakává jak církev, tak její blízcí.

Annabelle Nielsenová pocházející z amerického státu Utah měla celý život před sebou. Úspěšně odmaturovala na střední škole a pokračovala ve studiu na univerzitě. Před rokem se však rozhodla, že získá zahraniční zkušenosti a bude šířit svou víru. Proto se rozhodla, že odjede do Švýcarska. Poté, co vypukla pandemie koronaviru, většina misionářů opustila zemi, ovšem Annabelle zůstávala a pokračovala v misijní činnosti.

Dvacetiletá  misionářka, která patřila k Církvi Ježíše Krista Svatých posledních dnů, se v úterý vypravila s dalšími pěti lidmi na túru, z níž se už nevrátila. Krásná mormonka měla uklouznout a spadnout ze strmého svahu. Už jí nebylo pomoci. Z její smrti jsou zdrceni nejen její nejbližší, ale také celá církev.

Modlitba za zemřelou

„Přejeme upřímnou soustrast její rodině a blízkým. Modlíme se, aby pocítili mír a útěchu našeho milujícího Nebeského Otce, zatímco budou čelit této tragédií,“ uvedl mluvčí Církve Ježíše Krista Svatých posledních dnů Daniel Woodruff. „Modlíme se také za další misionáře, kteří byli v době nehody se sestrou Nielsenovou,“ dodal.  

Pohybovenadany ( 18. října 2020 07:54 )

A ja Kuba četl “ milionářka” .

Zobrazit celou diskusi