Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mámu sedmi dětí doktor léčil na infekci v hrudníku: O pár týdnů později zemřela na rakovinu!

Autor: rc - 
16. října 2020
19:40

Tragicky zemřela máma sedmi dětí Samantha Kingová. Dvaačtyřicetiletá žena podlehla zákeřné rakovině, o níž neměla ani ponětí. Samantha se necítila dobře, doktor jí však řekl, že se jedná pouze o infekci v hrudníku, a zahájil léčbu antibiotiky. Nakonec se ukázalo, že se jedná o rakovinu v pokročilém stádiu a lékaři jí sdělili, že má pár týdnů života. Samantha se proto rozhodla, že si splní své přání a vezme si svého přítele Craiga.

Samantha Kingová pocházející z anglického města Tredworth v srpnu přivedla na svět svou nejmladší dceru, kterou pojmenovala Lilah. Se svým přítelem Craigem už vychovávala čtyři děti Libby (10), Lacey-Mae (9), Logana (5) a Lexi (2). Navíc již měla dvě děti z prvního manželství Nathana (26) a  Kyru (24). Svou nejmladší dcerku si však dlouho neužila. Po porodu se Samantha cítila šťastně a dobře, ovšem o dva týdny později začala mít zdravotní problémy. Rozhodla se proto, že navštíví praktického lékaře, který jí řekl, že se jedná o infekci v hrudníku, a nasadil jí antibiotika.

Samantha doufala, že léky brzy zaberou a všechno bude v pořádku. Její stav se však nelepšil. Za svým doktorem proto zašla znovu a tentokrát byla poslána na testy. Jen o několik hodin později se máma sedmi děti dozvěděla, že má na plicích krevní sraženiny, a byla okamžitě zahájena léčba. Zároveň byla provedena další vyšetření i biopsie. „Bohužel jí byla diagnostikována rakovina plic, která se rozšířila. Další testy ukázaly, že má rakovinu na lymfatických uzlinách, v krvi, kostech a páteři v posledním stádiu,“ uvedla rodina na stránce GoFundMe. Se zdrcující diagnózou jí lékaři zároveň sdělili, že jí zbývá maximálně rok života.

Se svým přítelem se rozhodli, že konečně učiní něco, co dlouho odkládali, a třetí říjnový den si řekli své „ano.“ O několik dní později Samantha rakovině podlehla. „Je to všechno tak čerstvé a opravdu se to nezdá skutečné. Stále čekám, že zavolá,“ uvedla její sestra pro britský deník Daily Mirror. „Sam řekla dětem, že bez ohledu na to, kde na světě je, bude na ně vždy dohlížet v časech dobrých i zlých. Opravdu bylo těžké dětem sdělit, že jejich máma zemře. Museli jsme jim to říct a dát jim příležitost se rozloučit,“ dodala Christine.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi